tisdag 15 november 2011

Varför använda ansiktsmask?


Eftersom jag framöver kommer att posta en hel del inlägg om helt naturliga masker. Tänkte jag berätta min kärlek till ansiktsmasker. Jag älskar masker och tycker att de är rengörande, förebyggande. De tar bort smuts och döda hudceller. De förebygger hudens åldrande och förtunnar porer. De tar även bort döda hudceller och stramar huden.  För att få resultat gäller det givetvis att man använder rätt mask utan syntetiska kemikalier. Med rätt mask kan man tillföra huden nyttiga mineraler som ger resultat! Body Bazar kommer snart att få in ett helt nytt varumärke till Sverige från österrike. Certifierad. 100 % Vegan, rättvis och allergitestad.  Kan helt klart användas med gott samvete och passar ALLA hudtyper.  Mycket dryg och kommer i snygga och exotiska förpackningar. Lämna gärna en kommentar om ni är intresserade så vet jag hur många jag kan köpa in i startloppet inför lanseringen av butiken. 

6 kommentarer:

 1. Ååååh jätte intresserad av naturliga ansiktsmasker o tips! ser fram emot detta!

  SvaraRadera
 2. Kul "Eco Baby" :) you are welcome any time!

  SvaraRadera
 3. brukar sällan ha tid för ansiktsmask även om det är roligt att ge bort i present och man har ju hört om hur bra det är för huden.
  men kommer det finnas ansiktskrämer? jag är väldigt intresserad av ekologiska, naturliga ansiktskrämer. framförallt om dom har effekt mot rynkor ;)

  SvaraRadera
 4. Absolut. Vi kommer ha ansiktskrämer. 100 % naturliga. Tips mot rynkor: Argan olja är en av de bästa naturliga alternativ mot rynkor och mycket annat. Mer Videon här i bloggen om Argan Olja kommer mycket snart. Tyvärr på Engelska, men vi kommer eventuellt att posta riktigt bra artiklar på svenska om Argan Olja. Missa inte tillfället att bekanta dig med renodlad hudvård och Argan Olja känd som "The golden Oil". :)

  SvaraRadera
 5. Missa inte hemsidan www.bodybazar.com som snart kommer att lanseras. Väl mött.

  SvaraRadera
 6. Så många härliga produkter du har, är sugen på att prova alla! Kan spendera timmar läsa om alla dina härliga tips och produkter!

  SvaraRadera