torsdag 19 januari 2012

Kunderna faller pladask för Body Bazar.

Här kommer en kundrecension av fina Malin Wahl, en av mina närmaste kunder. Hennes blogg kan ni besöka här.

"Vet inte riktigt vilken produkt jag gillade bäst av de hudgodisarna som jag fick frånBodyBazar.
Shampot är en höjdare, jag har tidigare använt tvättnötsavkok för det är snällt. Jag är därför van vid att det inte löddrar lika mycket som vanligt shampo, men detta känns lyxigare och luktar  gott.
Arganoljan är mycket skön och går fort in i huden och man känner verkligen att det efterverkar om man är en torris som jag. :-)
Badsmält produkterna bara aaah, smord och väldoftande är man när man stiger upp efter det badet.
Den ekologiska naturliga argan ansikts och ögonkrämen doftar juvligt och även där känner man att den smälter in och gör gott på torra stackars vinter nyllen. :-)
Afrikan black soap använder jag tillsammans med havre som ansiktsskrubb och känner mig verkligen ren efteråt. Så nej! Jag kan nog inte plocka ut en favorit, vill ha dem alla. :-)"Tack Malin för denna fina recension.

3 kommentarer:

 1. Salam!
  Tack så mycket syster, vad kul att höra :)
  Vad jobbade du med på Sida? Vad för utbildning läste du? (: tell me more

  SvaraRadera
 2. Wa alikom salam,

  Kul att du hörde av dig.

  SIDA: Först ett halv års praktik på Policy och metod avdelningen. Sen en tjänst som biträdande handläggare med frågor relaterade till humanitära frågor. SIsta uppdraget på Migrationsverket på internationella strategi enheten - jobbade med ordförandeskapsprojekt om ASyl och migrationsfrågor. Läste i malmö högskolan IMER inom programmet språk Migration Globalisering. och kompletterade lite med statsvetenskap, ledarskapsutbl, förvaltningsrätt och pedagogik. Vad har du själv läst? Tyckte du hade en fantasktisk blogg och verkar vara en tjej som skulle kunna inspirera andra. Vad har du för planer på gång?

  SvaraRadera
 3. By the way - gilla på facebook så håller vi kontakt.

  SvaraRadera