fredag 24 februari 2012

Exklusiva Nyheter från Body Bazar

Monbana Drickchoklad, 79 kr
www.bodybazar.com
 Body Bazar är huvudsakligen inriktad på att sälja ekologisk hudvård. Ni kommer snart att få se mer av  exotisk snacks, delikatesser, Gourmet och dylikt. Idag presenterar jag Body Bazar's nya exklusiva sortiment - Monbanas Varma drickchoklad för alla choklad älskare. Monbana säljs bland annat på NK gallerian, Gourmet butiker och exlusiva Kaffér. Body Bazar har fått äran att köpa in dessa läckerheter och smaskiga choklad drycker.

Monbanas varma drickchoklad innehåller choklad från väl utvalda kakaobönor med mycket smak och arom. Monbanas olika chokladpulver är perfekta för de som uppskattar en intensiv fantastisk chokladsmak i sin varma choklad med smak av härliga kryddor. Vi har tagit in 2 populära smaker - En klassiker med enbart choklad och en annan som påminner om kryddorna i Chaite (peppar, Muskot, Nejlikon, ungefära och kanel).  
Sedan 1934 har familjen Luis Guattari drivit chokladtillverkaren MONBANA från sin hembygd i nordvästra Frankrike. Idag är Monbana en av världens största tillverkare av små chokladbitar och finns representerade på de flesta hotell runt om i världen. Utöver detta så har deras chocolatiers tagit fram många av olika chokladprodukter såsom chokladdryck, Fair Trade produkter och mycket annat.

Monbana erbjuder kvalitet och är ett av mina favoriter. Rekomenderar varmt!


Min Varma Kopp - jag älskar den här stunden tillsammans med en god Macka!

2 kommentarer:

  1. Sitta i soffan med en filt och en kopp varm choklad, läsa en härlig bok! Helt klart bland mina favoritstunder

    SvaraRadera
  2. favoritstunder helt klart för mig med. I mitt fall är det datorn istället för bok. Ge säkert sämre hudkvalitet.

    SvaraRadera