lördag 3 mars 2012

Anti Age- naturligt eller kemiskt?

I diskussionen om naturligt vs kemiskt finns starka påstående från båda sidor. Vissa tror att onaturliga behandlingar såsom Botox och plastikkirurgi är det bästa alternativet för ett mer ungdomligt utseende. Andra hävdar att naturliga anti aging produkter är mycket bättre för huden, och kan ge lika dramatiska resultat om den används som en del av det dagliga hudvårdsrutin i kombination med bra kost, motion, vila osv. Många som har använt ekologiska anti aging produkter över tiden har märkt en enorm minskning av fina linjer och rynkor och bättre resultat än dyra kemiska behandlingar som erbjuds ute i marknaden.
Människor kan spendera tusentals kronor under årets lopp på botox behandlingar. Om man inte längre har råd att betala för Botox kommer effekterna att försvinna helt. Vid användning av ekologiska anti aging hudvårdsprodukter däremot får huden en djup näring  inifrån som ger långsiktiga effektfulla fördelar.

Ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter innehåller höga halter av kraftfulla antioxidanter vilket ökar hudens elasticitet. De innehåller mycket näringsrika vitaminer och mineraler. De ökar mängden kollage, byggstenen till huden som håller den mjuk, smidig och fast. Naturliga/ekologiska anti age produkter har utmärkta föryngrande egenskaper, ger en frisk lyster och ett långvarigt  ungdomligt utseende.


Naturliga/ekologiska anti age produkter är vägen att gå.  Kemisk behandling är dessutom grymt djurtestade och  kan ge oönskade biverkningar. Även om de fungerar bra, kommer de att lämna dig pank. En naturlig anti age produkt å andra sidan har samma fantastiska effekter till en bråkdel av priset. Välj det naturliga valet för ett hållbart yngre utseende. Vår tips är Argan olja en av de bästa anti age produkterna i världen. Läs gärna mer om ekologisk arganolja och de fantastiska fördelarna mot hudföryngring.

3 kommentarer:

 1. Det är egentligen inte själv bakterien man injicerar utan ett toxin som bakterien producerar. För mig är det helt vansinnigt att folk använder det i kroppen. Det är ett av de starkaste giften som finns. 2-3 µg kan döda en människa och det används bla som biologiskt vapen i krigsföring

  SvaraRadera
 2. Jag känner flera som gjort botox behandlingar men aldrig informerats om dessa plågsamma djurförsök och som nu ångrar sig otroligt mycket med skuldkänslor och gråt. Inte konstigt att företagen inte informerar om djurförsöken, dom vill ju bara tjäna pengar och det gör man inte på folks samvete i den branschen.

  SvaraRadera
 3. Vidrigt om man går i djupet av toxin ämnen i Botox. Intressant info om giften Lina.
  Vidrigt av företag som plågar djur och tjänar pengar. De kommer straffas en vacker dag... I can see that!
  Det är vårt ansvar som konsumenter att ta reda på om saker och ting vi köper om huruvida de är djurtestade...Finns tyvärr även de konsumenter som är medvetna om det och fortsätter för att se yngre ut.

  SvaraRadera