onsdag 23 maj 2012

Trevliga människor som uppskattar!

Hello Bloggen,

Det är sooommar! och jag är super glad. Det är ju hur underbart som helst där ute. Massor med solenergi som min kropp skriker efter. Klockan 10.00 idag log jag ute i min nyrenoverade balkong och passade på och få lite strålning innan frukost och jobbdags.

Min frukt- och müslifrukost.  Antioxidantrik och hur gott som helst! (1 msk musli, linfrö, gojibär, ekologisk A-fil,
vindruvor, jordgubbar och banan) Mår Super Prima! 

Min nyrenoverade Balkong

En annan sak som får mig att bli riktigt glad är nöjda kunder som ger bekräftelse. Så här skriver min Facebook vän och trogna kund Veronica Skoog. Minns ni hennes berättelse? Hon är alltid lika glad och överraskad när hon får sitt paket. Veronica har haft hårbotten besvär och hudproblem  i 40 år och när hon provade Body Bazar's naturliga produkter försvann besvären till hennes förvåning på knappt 1 vecka. Hittills har hon varit en av de främsta kunderna som har handlat rekord i min butik. Igår skrev hon följande:


Hej hej! Nu har ja provat ett annat lerschampo som kommer från Klockargården. På mej kliar det nåt så fruktansvärt men kanske det kan vara kul för andra att köpa??? Kolla in det på klockargården. 100% naturligt eko schampo med örter så det luktar gott men tycker ditt lerschampo luktar godare. TACK för den underbara parfymen  Underbara människa. Och konkurs kommer ja inte att gå.  DIN KUND FOREVER 


Tack för din bekräftelse Veronica!


Här är ett annat citat från en omtalad Coach & Inspiratör som blev överraskad: 
Tack underbara Hanan på BODY BAZAR för överraskningspaketet som kom med posten idag. Det ska bli underbart att prova de härliga produkterna. Utlåtande kommer. Jag rekommenderar varmt en titt på Body Bazars hemsida ♥ /Ulrika Gabriel - Coach & Inspiratör

2 kommentarer:

  1. Trevliga omdömen! Och god musli mmmmmm

    SvaraRadera
  2. Man kan inte göra mer än att hålla med omdömena. Det är inte bara att du har superfina rodukter även sérvice är jättebra. Din uppskattning som du visar gentemot dina kunder betyder mycket. T.ex när jag beställde skickade du prov på Egyptin Magic, jag använde det som nattkräm i ett par nätter och min hud älskar det och nu vet jag efter att ha testat det, vet jag vad jag kommer att beställa. Såna små saker uppskattas av kunder.
    Så TACK!!

    SvaraRadera