fredag 1 juni 2012

Body Bazar's nya exotiska goodiesKära läsare, 

Låt mig få presentera Body Bazars nya exotiska och lyxiga naturliga hudvårdsprodukter med inhemska råvaror från Afrika. Inte bara är dessa beprövade ingredienser vårdande, de ger också inkomster till lokalbefolkningen och bevarar naturliga livsmiljörer som annars skulle förstöras. Nu mina vänner kan jag avslöja Afrikas uråldriga vårdande hudvårdsprodukter som gör underverk.  Glömt inte att jag endast tar in 100 % naturligt till bazaren. Jag tar inte in skräp/crap/nasties. 

Under transporten var det tyvärr flaskor som skadades. En annan sak som gjorde mig besviken var den överraskande dyra frakten. Alltså fatta'r ni! Beställde inte super mycket men fick ändå pröjsa 3200 lax.  Så kan det gå när man gör handel med USA. I vilket fall som helst är jag super nöjd med produkterna - dessa representerar verkligen mitt koncept. Som Loreal's slogan säger - Because you worth it!

Body Bazars Ansikte utåt!

Paket har anlänt

Jag blir farlig när jag får mina paktet :) 
My new babies. Det här är vad jag kallar lyx. Super effektiva råvaror. Nästan magiska för huden. Såklart 100 % naturligt.

Super koncentrerad ansiktsrengöring.  Ladies, this one Rocks!!!!


Fot Ritual, Moroccan Argan & African wild Honey samt en massa prover. Visst låter det fantstiskt? Friends - I love this brand!!! kika närmare på hemsidan - snart kommer de upp här. 


4 kommentarer:

 1. Wow! Verkar ju hur underbart som helst! Tips: ta bort bokstäverna som man måste skriva in för att få kommentera. Krångligt och tar tid. Jag tror att du får fler kommentarer om du tar bort det. Fick du mitt mail igår förresten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1000-tack för tipset Yeal. Ska försöka göra det. Bokstäverna är ett skydd för spammers. Men jag ska försöka ta bort om det går. Håll utkik snart kommer namn på vinnaren upp. Ja jag fick ditt mail och blev super glad. Jag glömde svara. Många kramar!

   Radera
 2. Varsågod :) Jo, jag vet att det är ett skydd mot spam men många med blogspot har tagit bort den. Min syster har en lchf-blogg och tog bort den eftersom jag önskade det :) Hon verkar inte har fått ngt problem med spam. Annars kan man ju bara ta tillbaka koden! Kram!

  SvaraRadera
 3. Verkligen snygga förpackningar och innehållet är underbart.precis vad jag söker.hoppas att recensioner kommer snart men redan nu är jag nyfiken på ansiktstvätt med arganolja.låter perfekt dessutom är jag förälskad i arganolja.hoppas att du tar in fler underbara och rena produkter.keep up with good work.

  SvaraRadera