fredag 27 juli 2012

Kamelmjölk botar sjukdomar och föryngrar huden.


Jag vill ha Kamel mjölk nuuu! Och inte vilken kamel mjölk som helst utan en opastöriserad en. Kamelmjölk lyser sin frånvaro i Sverige. Men äntligen en svensk från lidingö som vågar erövra världen med ett grymt koncept. Lyssna på grymma kamel aktivisten och kamel freak Sebastian Lindström som berättar om sin fantastiska resa och engagemang. Programledaren i nyhetsmorgon är ju i början hur skeptisk som helst. höhö. Tar nästan inte kameler på allvar. Nästan rädd för att ta på grejerna liksom. Men i slutet verkade hon ändra sin uppfattning helt ju. Har också en känsla av att i väst så framställs kameler som smutsiga djur som inte gör något än att vandra i öknar. Så fel. Kameler har tjänat mänskligheten sedan mänskligheten kan minnas. Daniel nämnder att det finns ett företag i Holland som levererar pastöriserad kamelmjölk. Det tänker jag minsann ta reda på. Berätta gärna när du har sett videon om din inställning till kamelmjölk.

En av orsakerna till att Europeiska Unionen blockerar import av kamelmjölk till Europa för tillfället är för att kommunikation i de länder som producerar kamelmjölk inte är tillräckligt bra. Jag kräver en förändring!!!

Jag kommer i ett kommande inlägg att berätta mer om dess fördelar. En sak är klar och det är att kamelmjölk är kanon för både vår skönhet och hälsa. Inte minst för de som vill föryngra huden :) "Kamelmjölk är alltså närmare man kan komma till kvinnans bröstmjölk". Se, lyssna och lär my friends.

Sebastian%20Lindstr%C3%B6m%20sl%C3%A5r%20ett%20slag%20f%C3%B6r%20kamelmj%C3%B6lk
Fakta om kamelmjölk: http://www.nyttigt.eu/kamelmjolk/

13 kommentarer:

 1. Kamelmjölk låter spännande!

  SvaraRadera
 2. Kameler är underbara!
  Jag hörde talas om kamelmjölken, som skulle vara så fantastisk, för några år sen (tror det var mamma som pratade om det).. Synd att jag inte såg det här igår när jag var i Strömstad ;)

  SvaraRadera
 3. Visst är de underbara :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. By the way. Blev kär i bilden du tog i Marocko - På Kamelens svans. Remember?

   Radera
  2. Ja visst är den fin! Han hette Chocolate och var favoriten hos alla på hotellet ;) Jag har helt glömt bort att visa resten av bilderna.. men det får bli om 4 veckor när jag har kommit hem från Turkiet :)

   Radera
  3. Åh va härligt Turkiet, och vad mycket ni reser. Det är ju underbart. Viiill också men har så mycket att göra med företaget :( Då följer jag din resa i instagram. Kram

   Radera
  4. Haha, en kamel som heter chocolate. Va gulligt :)

   Radera
 4. På Öland finns ju en kamel"ranch" sedan många många år, de kanske kan börja produktion :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt intressant Karin. Ja, den frågan borde Kamelaktivisten driva fram :) Ska faktiskt framföra det för honom.

   Radera
 5. Här är deras hemsida http://kamelranch.se/ om du inte redan hittat den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för informationen karin. Har kollat in och kommer att kontakta de så småningom för mer info. om kamelmjölk och om de känner till Kamel aktivisten Sebastian :)

   Radera
 6. Häftigt. Det skulle jag absolut testa om det stod på ett bord framför mig. Det kanske jag kan prova när man är i Indien. Hur smakar det? Varför vill du bara dricka pastöriserad mjölk? Kram kram PS. Tack för ny info och produkt jag aldrig tänkt på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, Sabine, Menade opastöriserad mjölk faktiskt. Ska ändra det. Det är mycket mer näringsrikt. Tror att vi idag dricker död mjölk faktiskt. Sägs att mjölk som inte har pastöriserats kan sprida allvarliga bakterier. Min personliga åsikt är att det är mycket mer nyttigare och jag tar gärna den risken. Magsjuka och diarré är följderna. Vet man varifrån mjölken produceras och från pålitliga gårdar. Nema problemas för mig. Mjölken pastöriserades inte förr och människor drack det och mådde prima.

   Radera