söndag 16 september 2012

Träningspass & en Very Berry

Var idag och körde ett Body Pump Pass. Jag är i vecka 20 och än så länge är jag på gränsen att hänga med.  Jag tar det lite lugnt med magövningar, utfall och benträning. Min bäckenbotten är kaooz och jag försöker istället att fokusera på överkroppen. Body Pump är annars inget jag rekommenderar för gravida. Ville unna mig något efter träningen idag och det fick bli favoriten Very Berry hos Naked Juice Bar.  Brukar igentligen göra en egen nyttigare variant här hemma. Denna består av Banan, bär, äppeljuice, vaniljyogurt, glass och är smaskens! Perfekt att ladda med efter träningen. Barnen har varit hemma från dagis pga. av planeringsdagar sedan torsdag så  imorgon blir det myyycket att ta igen.

Fortsatt trevlig söndag!

2 kommentarer:

  1. Jag såg att du fått kohl. Jag har läst om att det är jätte bra men att det finns många icke-naturliga varianter och att riktig kohl är grå och inte svart. Är det här sant? Vet du var jag kan köpa äkta kohl? Tack på förhand!

    SvaraRadera
  2. Har faktiskt inte fått in någon kohl ännu. Det var bara maken som tog med sig ett smakprov från Marocko. Vet faktiskt inte vart man får tag 100 % naturlig kohl här i Sverige men du ska snart kunna hitta bland mitt sortiment. Håll utkik! Ja det stämmer riktig kohol är mörk grå, men det finns även svart kohl som har fått svart färg pigment. Antingen naturligt eller syntetiskt. Det finns många falska kohol ute i marknaden som kan skada ögonen. Det gäller och vara försiktig.

    SvaraRadera