söndag 13 november 2011

En film om Kemikaliernas underkastelse

 


Här kommer en trailer om kemikaliernas konsekvenser i vår vardag. Forskningen pågår för fullt med att försöka förstå varför vi får så mycket cancer när det egentligen är i varje människas badrumsskåp man borde börja forska i. 

Parabener har upptäckts i bröstcancertumörer, bara för att ta ett exempel. Läs ingredienserna på din schampoflaska, din duschkräm, din hudlotion m.m. Det är nästan skrämmande - Vi måste ställa krav på skönhetsindustrin och sluta handla produkter som inte är ok. Här kommer en kort sammanfattning om filmen underkastelse. OBS! Glöm inte att gilla oss på www.facebook.com/bodybazar. Vi måste bli fler emot kemikaliernas mass industrin.

Dokumentär filmen underkastelse handlar om kriget mot oss själva och mänsklighetens möjlighet att överleva det. Hör vittnesbörden från 23 världsledande professorer om hotet som omger oss och finns i oss, och som riskerar utplåna mänskligheten långt innan epidemier, krig eller klimatförändringar.


Underkastelsen är en film om de hundratals kemikalier vi alla idag bär i vårt blod, som ett resultat av den oerhörda mängd kemikalier vi sedan andra världskriget spritt i vår miljö och underkastat oss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar