torsdag 28 juni 2012

Body Bazar Bloggen Pausar

Kära vänner, 
Nu är det dags för mig att ta en break från bloggandet. Kommer verkligen att sakna era underbara kommentarer som jag har lärt mig sååå mycket av. Jag kommer att bjuda på lite inlägg men inte lika ofta under min semester. Mina barn ska ha ledigt från dagis och jag ska nu passa på att ge de massor med tid + kärlek. Det kommer bli en hel del utomhusaktiviteter samt utflykter. Maken och min äldsta son Yasin har bokat biljett till Marocko, men jag kommer att stanna här hemma och vaka över butiken. Riktigt tråkigt men jag har inget annat val.  Kanske blir det en vecka i sista minuten men det har jag inte bestämt än. Hur som helst så ska jag försöka njuta av den sommar vi får här hemma i Sverige. Ganska skönt ibland med lite svalare sommar väder. Jag önskar er en härlig och underbar sommar. Hoppas ni njuter av varje dag innan vintern och kylan börjar smyga fram. Glöm inte att kika in då och då, jag kommer som sagt att uppdatera med spännande överraskningar samt exotiska skönhetstips och annat exotiskt :) Vad ska ni göra denna sommar? 

Peace & Love

15 kommentarer:

 1. Det känns lite tråkigt för man har blivit van att titta in varje dag och läsa dina inlägg som jag har lärt mig väldigt mycket av. Men alla förtjänar att ta ledigt och njuta av familjen och den lediga tiden och om vädret tillåter det.
  Jag och familjen åker till Turkiet i två veckor och njuter av varandra, solen,havet och god mat.Jag fötjänar verkligen semester. Min själ är så trött att jag knappt orkar gå men imorgon börjar semestern. Jag ser fram emot att vara med mina barn. men som trogen läsare tittar jag in då och då och läser dina nyttiga tips och nyheter.

  Ha en underbar sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad spännande. Har alltid velat åka till Turkiet. Så nyttigt och komma långt bort ifrån alla rutiner. Hoppas du får en rejäl återhämtning tillsammans med din familj. Kram och trevlig resa!

   Radera
 2. Trevlig och skön semester!
  Önskar dig en "vikarie" för butiken, så du kunde få åka med din familj!
  Vi åker till härliga Öland.
  Ser fram emot fler intressanta blogginlägg till hösten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Karin, Åh Öland. Dit vill jag ner på en weekend och hyra sommarstuga. Har du några tips snälla. Nära badställe :) Hoppas du får det härligt där nere.

   Radera
  2. Vi brukar vara på Norra Öland, men där finns jättemånga ställen nära bad så inte lätt att välja ut något specifikt :) Massa campingar: http://www.camping-oland.com/ med stugor eller om man hellre vill finns privatpersoner som hyr ut stugor här: http://www.sverigesemester.com/search?s%5B%5D=107
   :)

   Radera
  3. Tack för tipset :) Ska kolla in stugorna som hyrs av privat personer.

   Radera
 3. Ha en jättefin tid med din underbart fina familj!
  Tvinga sami ha hand om butiken och åk iväg du hahahaha <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket fina Dalila. Hiihi. jo jag tänkte på det ;) Kram

   Radera
 4. Ha det så underbart på din ledighet! Vi ser fram emot nya friska Bodybazar-tag efter sommaren :)
  Hälsningar från Oumnia

  SvaraRadera
 5. Dina inlägg kommer vara saknade, samtidigt vet jag hur tidskrävande det kan vara att blogga och jag tycker du gör rätt i att ta "semester" från bloggen för att tillbringa din tid med nära och kära, det är minst lika viktigt för välbefinnandet som att ägna sig åt sin passion, som i ditt fall även råkar vara ditt jobb. Ännu viktigare då! :] Ha en underbar semester med familj och vänner! :]

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket lola och för att jag fick möjlighet att lära känna din fina blogg. Såg att du hade länkat till Body Bazar. Det uppskattar jag verkligen. Semester behöver vi alla, eller hur. särskilt från bloggandet som ju är så tidskrävande. Jag behöver återhämta mig och hämta ny energi. Förhoppningsvis resulterar det i intressanta blogginlägg till höst :) Önskar dig en underbar sommar.

   Radera
 6. Ha en skön semester!
  Kan du inte lägga upp en bild på hur ditt hr är n'är du tävttar med rassoul och eliah sahil shampo? Du skrev att du fått håret du alltid drömt om :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visar helst inte upp mitt hår offentligt på bloggen. Hoppas du har hänseende med det kära Yael. Jag kompletterar även med kallpressad arganolja. Arganoljan har nog varit det som har gett mig resultat jag verligen drömt om. Det i kombination med ghassoul och Eliah Sahil. Men jag använder inte alltid ghassoul. Ibland tvättar jag bara med Eliah Sahil. Sen får vi ju inte glömma att vi alla kan ha en "bad hair day" :)

   Önskar dig en härlig semester tillsammans med familj och vänner. 1000-tack för alla kommentarer du har postat. Kramar

   Radera
 7. Självklart! Ingen fara! Kram!

  SvaraRadera