tisdag 22 november 2011

Argan Olja - The Golden Oil

Mirakulösa arganolja härstammar från Marocko och är känt för sina värdefulla  hud-och hårvård egenskaper. Idag ska jag skriva om de otroliga egenskaper den har för att skydda och reparera hår. Om man börjar använda arganolja och fortsätter med det kommer dess mirakulösa fuktgivande egenskaper göra det möjligt för ditt hår att bli starkare, smidigare och friskare. 

Arganoljans popularitet går långt utöver vad folk säger. Det har bevisats av flera laboratorietester i många länder. Arganoljans fuktgivande egenskaper  är mycket värdefulla och ger håret ordentlig näring. Att sätta ett par droppar i hårbotten dagligen kommer att skydda håret mot mjäll och från att bli för tidigt grått. Håret blir mer hanterligt och mindre frizzigt.

Överaskande nog är arganolja inte fet som vanliga oljor. Därför har den egenskapen att tränga djupt in och sprida sina helande och läkande egenskaper. Arganoljan har förmågan att föryngra håret, återställa den naturliga glansen och främja en sund tillväxt. Anledning till att efterfrågan på denna olja ökar beror på att den har en otrolig stark egenskap att reparera, stärka och skydda .

Hur jag använder Argan Olja.

Personligen använder jag argan olja vanligtvis efter duschen. Jag brukar hälla i fem till sex droppar i handflatan, masserar in ordentligt i håret och  sedan kamma det för att jämt fördela arganoljan i hela håret. Man kan också använda den innan schamponering och låta den verka en timme eller två. Jag kan inte exakt säga hur många droppar du behöver lägga i. Individuellt beroende på hur tjockt eller långt hår du har. Prova dig fram. För en verklig djup behandling lämna över natten och ta en dusch på morgonen – verkligen den perfekta hår kuren– rekommenderas! Finns snart att köpa Här. Missa heller inte rabattkupongerna som endast mina bloggläsare kan ta del av. Behandlingen med arganoljan bör upprepas 2-3 gånger i veckan för bästa resultat. Värt att notera att arganolja är väldigt populär utomlands, men fortfarande okänd i Sverige. Men trenden börjar vända och allt fler svenskar börjar förstå arganoljans multifunktionella fördelar. Nästa blogginlägg skriver jag om arganolja  och vilka fördelarna den har för din hud. Missa inte! 

Bjuder också på en video om en tjej som är helt såld av arganoljan. Länkar eventuellt ett intressant blogg inlägg Här.
Like & Share.

3 kommentarer:

 1. haha alltså shit vad den tjejen var hipad!!! hahahaha so funny to watch.. hennes hår var dock jätte fint, ser jätte lent o glansigt ut!

  så den här oljan är alltså inte tjock som andra oljor? för om jag har t.ex. olivolja i hårbotten så blir mitt hår JÄTTE fett.. det är som att jag inte alls precis tvättat det.
  hur blir lockigt hår när man använder oljan?

  SvaraRadera
 2. Nej, den är inte lika fet som andra oljor och absorberas betydligt snabbare. Det är ju en olja - packar du håret med den, så blir den oljig, därför ska du bara ta några droppar om du inte tänker tvätta håret direkt efter. Håret kommer att behålla sin volym vilken är en otrolig bra egenskap som andra oljor inte har. Perfekt för locking hår. Ger mer definierade lockar. Om du använder den på rätt sätt. Över en period kommer du att märka hur finare ditt hår blir :)

  SvaraRadera
 3. Komplettera gärna med en naturlig schampo - fri från kemikalier. Tipsar om Eliah Sahils 100 % naturliga pulver schampo.

  SvaraRadera