tisdag 29 november 2011

Fantastiska fördelar med Rå och Rättvisemärkt SheaSmör


Tråkig, torr och kliande hud kan vara besvärligt under vintertiden. Du kanske har provat mängder av återfuktande krämer som kanske till och med förvärrar dina problem och som förmodligen också innehåller skadliga kemikalier. Vi rekommenderar att ni läser våra tidigare artiklar om syntetiska kemikalier och noga kontrollerar er kosmetika. En helt naturlig fuktkräm från vår moder natur i öst Afrika kan vara lösningen för torr hud och fungera super bra under vintertiden.Känd som Shea smör och kommer från det Afrikanska Shea trädet. Den ger frukt för drygt hundra år och möjlighetet till inkomst för tusentals människor. Sheasmör är en rik krämig smör fylld med helande och anti-aging näringsämnen som faktiskt även kan föryngra extra torr hud. Det används traditionellt i Afrika för att förebygga skadad hud och för att ge skydd mot solskador och andra miljöutmaningar. Perfekt för torr och sprucken hud, ökar cirkulationen under huden, förbättrar vattenhalten i hudens celler och är helande mot skrubbsår och torra områden. 

Som nämnts i en tidigare artikel innehåller Sheasmör höga halter av vitamin A, E och F samt mineraler som lugnar, mjukar upp och läker huden. Shea smör går in och vårdar på djupet och är mycket mer än en ytbehandling.

Att tänka på när du ska köpa SheaSmör!

                                    

Det är viktigt att använda sheasmör med kvalitet som innehåller full uppsättning av antioxidanter och vitaminer.  

När du ska köpa Sheasmör köp gärna rättvisemärkt  för att stötta kvinnor som samlar nötter och tillbringar timmar för att handtillverka och framställa råvaran. Genom ditt köp belönas de med rättvis lön för sitt arbete. 

Tips: SheaSmör Millionär kommer snart in och kan köpas HärShea smör Millionair från Gana och är en certifierad rättvisemärkt sheasmör. Vi har även varumärket Pure Thoughts där man i sina Body Butters blandar Sheasmör med jojoba Olja (Härliga jojoba Olja få bli ett eget inlägg här på bloggen - så titta snart in). Vi använder bara råa råvaror som är Sensuella, 100 % naturliga och exotiska. Det har vi valt att satsa på med kärlek och passion - So Give it a try! - 


Akoma Shea Million-( Whipped Raw Shea Butter)- Certified Organic Fairtrade
100 % Ren, Rå och Rättvisemärkt SheaSmör - Endast hos Body Bazar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar