söndag 11 december 2011

Body Bazars African Black SoapAfrican Black Soap ska få ett eget inlägg idag. De flesta i Sverige har inte hört talas om den. African Black Soap är en perfekt all-around tvål hemma för hela familjen. Body Bazars African Black Soap innehåller kakaofrukt aska, extra virgin kokosolja och sheasmör. Den användas till hela kroppen och som schampo. Perfekt för lockigt- och afro hår. Effektivt mot acne, ärr och blemmor. 


Fördelar med ekologisk African Black Soap (Afrikas Svarta Tvål).
African Black Soap är känd för sina positiva hälsoeffekter och är ett av de mest hälsosammaste tvålar för huden på grund av sin renhet och unika ingredienser full laddade med viktiga vitaminer,  (A, C och D) mineraler och antioxidanter. 

Vad innehåller vår rättvisemärkta ekologisk African black Soap?
Traditionellt innehåller tvålen rå Sheasmör, ekologisk kokosolja och kakao smör. De mörka jordiska färger kommer ifrån sina naturliga ingredienser den är gjord av. Tvålen är 100 % fri från kemikalier så som färgämnen, träkol, konstgjorda parfymer. Tvålen är absolut inte testad på djur och är därför lämplig för veganer.Tvålen har en mild, frisk, naturlig doft och har ett underbart krämigt lödder som ger fin naturlig skum och som lämnar huden vackert, ren och fräsch.

Vem kan använda ekologisk African Black Soap?
Alla kan använda vår Rättvisemärkta samt ekologiska African Black Soap. Den är speciellt utformad  för att passa för de som har känslig hud och Acne. Den ger mycket fukt utan att torka ut huden. Verkligen en tvål för alla åldrar och passar hela familjen oavsett hår- och hudtyp.

Fler fördelar med African Black Soap....
Används på de flesta hudtyper inklusive grov och torr
Hjälper ojämnheter och fläckar och bidrar till klarare hud
Hjälper till att avslöja strålande, fräsch och frisk hud
Hjälper till att lindra akne, fet hy och andra hudproblem
Effektiv för att ta bort make-up
Hjälper dig mot för tidiga ålderstecken

Kolla in video recensionen om African Black Soap. Finns att köpa på Body Bazar Butiken  

12 kommentarer:

 1. naturlig, hälsosam, ekologisk, rättvisemärkt, ej testad på djur.. THIS WE LIKE!!

  SvaraRadera
 2. förutom att den verkar vara grym så skulle jag också tycka om att ha den i badrummet som dekoration, finns touch tkr ja (inredningsfreaket talar)

  SvaraRadera
 3. Intressant! Och nej, den tvålen har jag inte hört talas om tidigare. // Kikki

  SvaraRadera
 4. Hälso Fokus: Perfekt Timing. Kanske kan du skriva ett eget inlägg om den och sprida vidare :)

  SvaraRadera
 5. Den är suveränt bra! :)

  SvaraRadera
 6. Har hört om African black soap innan, men aldrig testad själv! Men är verkligen sugen på att prova! Du har så många bra och härliga produkter! Är du med något affiliate nätverk?

  SvaraRadera
 7. Tack Mikaela!! Älskar tvålen. Den rengör riktigt bra. Nej är faktiskt inte med någon affiliate nätverk. Jag har lager och säljer produkter både till privatpersoner och som grossist :) har hållt på med affiliate marketing förut faktiskt, men lyckades inte så bra med det. Vet många Gurus där ute som kammar hem riktiga strålar via Clickbank. Men jag kom fram till att jag gillar att jobba med riktiga produkter.

  SvaraRadera
 8. Svar
  1. Du köper den här:
   http://www.bodybazar.com/52-akoma-skincare

   Radera
 9. Varför i hela friden låter du vattnet rinna hela tiden i din video???

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe, det är inte jag i videon. Tyckte också samma sak när jag såg videon, inte bra för miljln. men jag valde att lägga upp videon ändå. Hon ger en ganska rättvis förklaring om African Black soap :)

   Radera