torsdag 22 december 2011

Gör en egen naturlig hudkräm! Gratis Video.

Här kommer ett recept på en härlig Mandel Ansiktskräm. Innehåller bivax, kakaosmör, eteriska oljor och extrakter, som skapar en rik, fuktgivande balsam för huden, perfekt för vintern. Blanda din egen ekologiska hudkräm med hjälp av Gorgeously green på miljövänlig vis i denna gratis video.  Passar perfekt som inomhus syssla i denna vinterkyla. Har inte provat själv, då jag har fullt upp med företaget men för er som känner sig utmanade. Mys!

4 kommentarer:

 1. Jag skulle verkligen önska att ingredienserna återgavs på svenska. Inte alla vet vad t.ex. Rose hip oil är för något - för att ta ett exempel...
  // Kikki

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren kiki! Jag är medveten om det. Har bara varit en tidsfråga egentligen. Men ska absolut tänka till nästa gång. Just därför ska ni kommentera :)

  SvaraRadera
 3. Hej, jag har en fråga angående produkterna på hemsidan. Min pappa har väldigt känslig hy men han är inte en sådan man som gillar att använda för mycket hudvårdsprodukter. Dock får han ofta utslag och eksem av sina vardagliga produkter och jag tror detta främst beror på hans känslighet mot kemikalierna och de syntetiska ämnena.

  Så min fråga är, vilka av produkterna kan du rekommendera på hemsidan om man vill köpa dessa som en gåva till en man, tex ens pappa?

  SvaraRadera
 4. Rekommenderar helt klart Arganolja, passar för både män och kvinnor. Tränger in snabbt i hyn och passar perfekt för känslig hy. He will love it!!!

  SvaraRadera