måndag 2 januari 2012

Nytt sätt att tvätta håret! 100 % naturlig schampo som gör underverk.


Äntligen 100 % naturlig schampo. Har letat som en galning efter en tillverkare som uppfyller mina krav på naturligt och ekologiskt.  Eliah Sahils naturliga Schampo tillsammans med rasul/ ghassoul lera är hittills det bästa alternativ till kemiska schampon. Revolutionerande! Jag märkte direkt vid första tvätten en dramatisk skillnad mot mina tidigare "frisör" schampon som jag bara upplevt har förstört och slitit mitt hår. Jag insåg att jag var beroende av att använda balsam/inpackning, utan det blev mitt hår mycket torrt och risigt. Med Eliah Sahils schampo behöver jag varken någon balsam eller inpackning. Håret blir rent och sametslent, jag tappar mycket mindre hår än förut och får numera finare och definierade lockar utan locktång. Mitt hår har dessutom blivit väldigt lätthanterligt och trasslar inte längre.  I början var jag mycket skeptiskt till pulverbaserad schampo men förväntningarna stämde inte. Läs mer om de 100 % naturliga och förväntansfulla ingredienser som gör underverk om Eliah Sahil och Ghassoul lera.
I samband med detta inlägg kommer här ett erbjudande ägnad speciellt för er. Gäller fram till den 10 Januari 2012. 10 % rabattkod: Ange kupongkod  "BODYBAZARBLOGG" vid kassan. Så kära vänner våga prova ett NYTT sätt att tvätta håret. Den luktar inte örter utan har en söt  frisk och fräsh doft som varar länge. Passar alla hårtyper, 100 % naturlig, ekologisk, Vegan, Raw, rättvis, allergitestad och certifierad. Du kommer bli fast. Blir du inte nöjd kan du lämna tillbaka en halvfull flaska till min Bazar och fortfarande få dina pengarna tillbaka. Jag vågar ge denna garanti eftersom jag är övertygad av vad denna schampo gör ;) Tips Kombinera gärna med ghassoul för resultat som du alltid har drömt om. Passar perfekt för hårbotten som är utsatt för acne, psoriasis, torr och kliande hårbotten och mjäll. 

www.eliah-sahil.com

Läs gärna här recension ur Naturlig Bebis bloggen- Old Habits Die Hard. 
Recension av Sveriges bästa gröna bloggare här: Underbart Schampo från Eliah Sahil. 
Mer information om Ghassoul Lera. Läs tidigare blogginlägg. 5 kommentarer:

 1. Hur använder man schampot? Alltså, hur tvättar man håret med det när det är pulverbaserat?

  SvaraRadera
 2. Enkelt Carola! Strö ca 1 tesked pulver ( 2-3 gr beroende på hårets längd) i handflatan eller direkt i det våta håret, massera in och skölj sedan av. Upprepa proceduren, då första tvätten tar bort smuts och fett medan den andra tvätten utvecklar ett naturligt skum som är gynnsamt och vårdande för hår och hårbotten.

  SvaraRadera
 3. Kan man få en INCI förteckning på schampots innehåll? Om det finns....

  SvaraRadera
 4. Självklart! Här kommer hela listan - inget annat är tillsatt.

  SHIKAKAI – Shikakai betyder "frukt för håret" på grund av dess överlägset hälsosamma egenskaper. Den harettnaturligtlågt pH-värde,är extremtmildoch tar inte borthåretsnaturliga oljor.Det användas också för att motverkamjäll. Shikakai främjer hårväxten och håller hårbotten fuktig.

  AMLA – Känd för att gagna synen, stimulera hårväxt, liva upp kroppen och förbättra intellektet.En utmärkt ingrediens för att stärka dina hårrötter samt får håret att behålla sin färg och lyster genom att ge näring åt hår och hårbotten och förhindra för tidiga gråa hårstrån. Eliah Sahils schampoo använder endast frukter av den finaste kvalité som odlas i den orörda miljön i nedersta Himalayan.

  KALI - ett vackert, stort lövträd som är vanlig på slätter och lägre höjder i Sydostasien vars frukt besitter antibakteriella egenskaper. Används i området vanligtvis till ögonvård och hårvård.

  FULLERS EARTH – Rengöring av håret med denna ingrediens tar bort orenheter och rester från kemiska hårfärgningsmedel och lämnar ditt hår i utmärkt skick. Fullers earth kan användas som torr schampo och fungerar utmärkt för behandlingar av slitna hårtoppar. På grund av sitt höga mineralinnehåll och återfuktande effekt, ger fullers earth näring åt hud, naglar och hår. Denna ingrediens kan mycket väl vara ditt hemliga skönhetstips för ett strålande hår.

  HARITAKI – Denna ingrediens har antiinflammatoriska och reparativa egenskaper samt innehåller en stor mängd av vitamin B-komplex. Frukten anses vara ett afrodisiakum.

  BHUI AMLA (Phyllanthus urinaria) – Denna ingrediens används traditionellt för behandling mot klåda och allergier vilket gör att schampot även passar bra till dem med känslig hårbotten.

  TVÄTTNÖTTER – Denna ingrediens kan användas för rengöring av i stort sett allt från hår till kläder och har traditionellt sett använts som behandling av både eksem och psoriasis samt mot hårlöss. Tvättnötter har varsamt insektsdödande egenskaper. De är skonsamma, effektiva och allergifria.

  SvaraRadera
 5. Jag fick svår eksem och hudspecialist varnar förstörde min hårbotten

  SvaraRadera