onsdag 4 januari 2012

Loveko är förälskad i vårt helt Naturliga Schampo!Så här tycker Jenny på Loveko om vårt exklusiva ELiah Sahils naturliga schampo.

"Den exklusiva distributören i Sverige för Eliah Sahil (Bodybazar), Skickade mig ett prov på detta pulver schampo. Jag föll för schampot redan efter första tvätten! Mitt tunna fina hår blir rengjort, fylligare, silkeslent och mina vanliga vågor kommer fram igen! Jag kommer inte för en sekund byta bort detta Schampo (som även funkar utmärkt som ett balsam)".  Läs mer...
Jag är glad över att fler än jag har fallit pladaskt för Eliah Sahils naturliga schampo. Prova den du också :)3 kommentarer:

  1. Inte konstigt att alla älskar det, det är ju great ; )

    SvaraRadera
  2. Tack Angelica, tänkte notera att i början när man övergår från ett syntetiskt schampo, till eliah Sahils schampo kan man uppleva att hårbotten blir fet. Efter exponering av kemiska tillsatser år blir hårbotten irriterad och överproducerar fett istället. Men den återställer sig snabbt igen när man väljer ett naturligt alternativ som denna schampo.

    SvaraRadera
  3. Beställde detta shampot och det är hur bra som helst:) Och doften, mmmm önskar att det fanns en sådan doftolja som parfym. Min hårbotten kliar lätt men inte med detta. Tack för snabb leverans ända upp till Norrland:)

    SvaraRadera