lördag 28 januari 2012

Coach & Inspiratör Diggar Body Bazar
Det är alltid kul när våra kunder berättar om sina erfarenheter. Ulrika Gabriel - Coach & inspiratör har fastnat för vårt exklusiva märke Eliah Sahil. I denna recension har hon valt att recensera Eliah Sahils ekologiska Ansiktsmask som innehåller :
 • Fullers earth - lera i pulverform med massor av mineraler
 • Spirulina - en alg full av bakteriehämmande ämnen och rik på vitaminer och mineraler
 • Amla - kraftig oxidant med mycket c-vitamin
 • Kamomill - lugnande och antiinflammatorisk
 • Laminaria - havsalg som minska tecken på åldrande
 • Ringblomma - antiinflammatorisk och antibakteriell

"Innan jag lade ansiktsmasken gjorde jag en peeling med en produkt av samma märke. En underbart skön och lagom skrubbande peeling. 

Det fina med produkterna från Eliah Sahil är att de är i pulverform, och det är de därför att de då går att producera dem utan en massa konserveringsmedel och annat som varken är nyttiga för naturen eller vår hud. Du blandar själv ut dem med vatten eller olja för att få en lagom konsistens.

Extra plus är att de säljs i väldigt vackra förpackningar, praktiska och snygga plåtburkar med bra doseringsmöjlighet. Väldigt snygga att ha stående framme i badrummet.

Jag har testat de här produkterna vid ett par tillfällen nu och hyn blir fantastiskt klar och fin. Kommer definitivt att fortsätta att använda dem."

2 kommentarer:

 1. Jag fick ett tester på denna ansiktsmask vid ett köp. Den var skön. Lukta som henna och man blev något grön i ansiktet hihi.

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar Carina. Jo den påminner faktiskt lite om Henna. Men den är väldigt effektiv. Läser man ingredienserna så förstår man. Den är allså så skonsam och allergitestad att man kan använda den varje dag. Sooo anti aging effekt. Jag upplever också att den stimulerar blodcirkulationen bra. Man känner att den behandlar från djuupet.

  SvaraRadera