tisdag 7 februari 2012

Nu firar vi med 5 Egyptian Magic

Body Bazar's ordinarie Pris:  375 SEK

Kära underbara Läsare! Redan 200 som gillar BODY BAZAR.  Det ska firas med 5 EGYPTIAN MAGIC – Den ombloggade ultimata All- aroundkrämen. Egyptian Magic  används av make-up artister, kändisar och supermodeller från hela världen. Bland annat använder, Madonna, Kate Hudson och Karolina Kurkova denna produkt som en av sina favoriter.  Oprah är förtjust i den och den har varit med i Oprah Show och hyllats i internationella skönhetsmagazin i omgångar. Krämen består enbart av naturliga ingredienser. Antikens Egypten använde samma ingredienser för att få len och frisk hud. Eftersom krämen är helt naturlig täpper den inte till hudens porer.  


Egyptian Magic kan användas för att mjuka upp torr hud, ge fukt åt torrt hår, lindra kliande hårbotten, mjuka upp spruckna läppar och torra händer, nagelband, armbågar och hälar och kan användas på irriterad hud efter rakning, vid solsveda, utslag eller insektsbett.

Det naturliga Magic receptet innehåller olivolja, bivax, bipollen och royal jello (bidrottningsgelé som också kommer från honungsbin). Inget annat tillsatt. 

Nu har ni chans att vinna den! 

Bjud in era vänner att gilla www.facebook.com/bodybazar och skriv en kommentar till det här inlägget och motivera varför just du  föredrar att använda en helt naturlig skönhetsprodukt framför en produkt med sytetiska/konstgjorda tillsatser.  OBS! Glöm inte att lämna din mail adress alternativ fullständig facebook namn. 


Namn på 5 vinnare kommer upp på måndag den 20 Februari här på bloggen och på facebook. 

Vinsten är värd 1895 SEK.  Bidra med din motivering - Kanske blir det du som vinner :)



Se vad en professionell afroamerikansk frisörska tycker om Egyptian Magic :) 

34 kommentarer:

  1. Åhh det här är en tävling jag inte vill missa!

    Jag har gillat och bjudit in vänner på Facebook - Ingrid Sahlqvist.

    Jag föredrar att använda en helt naturlig produkt just för att då vet jag EXAKT vad som är i den! Dessutom så tror jag verkligen att naturens egna varor är det bästa skönhetsknepet, inte kemiskt framställda ämnen.

    Håller tummarna! Kram, Ingrid

    lilla_ingrid1@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Assalaamu 'aleykunna systrar!

    Åh jag satt och läste tråååkig kurslitteratur när jag stötte på den här tävlingen, himla trevligt! Nu har jag iaf bjudit in mina vänner att gå med i gruppen (heter Fardosa Shiino på Facebook).
    Jag är en sucker för naturliga skönhetsprodukter, så länge det är helt naturligt (ekologiskt är ett stort + i kanten) så är jag helt såld! Jag älskar naturliga produkter just på grund av att jag vet att de inte ger några läskiga bieffekter! Och sen så har jag fått för mig att i naturen så finns allt det vi behöver för att må bäst och se bäst ut, alla dessa kemikalier som finns i dyra hud- och hårprodukter idag gör min hud så grå och tråkig känns det som. Naturliga produkter däremot ger mig en naturlig lyster, ser helt fräsch ut!

    Nu ska jag tillbaka till mitt plugg iaf, ha det gött!

    P.S. Min email-adress är fardosaabdalla@live.se

    SvaraRadera
  3. Hej hej är gärna med och tävlar :) Har delat inlägg på FB så mina vänner hittar till er också :).

    Jag skulle behöva en mirakelkur för min hy.. Har problem med stresshy, får akne när det händer lite för mycket runtomkring och jag tror att denna naturliga kräm skulle kunna få min hy att bli fräsch och fin som den en gång var. Som 25åring är det inte roligt att ha problem med akne.

    Håller tummarna lite extra, för detta är verkligen en drömvinst.

    Kram Nathalié
    n.teodorson@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Ja, gillar, delar och lämnar svar på frågan så klart! :-) Självklart är det bättre med ett preparat som är naturligt, det kan inte vara nyttigt att smeta på huden kemiska konstiga sammansättningar. Naturliga produkter inte bara känns lyxigt utan det är lyxigt. Eftersom jag gärna sprider detta viktiga budskap så tror jag att jag kanske ska ge bort min eventuella vinst till någon som inte ännu provat den lyxiga känslan av naturliga hälsosamma produkter.

    Kram Ma.

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Jag gillar och delar vidare på fb!
    Det är ganska självklart för mig att så mycket det går försöka att använda naturliga produkter.
    Jag mår bättre av det,risken för allergier är mindre och det spar förhoppningsvis på jordens resurser.
    Är produkterna naturliga så behövs inte heller några onödiga djurförsök.
    Det känns bättre och tryggare att använda helt naturliga medel som bevisat fungerar och har gjort så i många år.Och att jag mår bättre av det är ju det bästa!

    Camilla kubbov30@gavlenet.se

    SvaraRadera
  6. Definitivt en tävling jag INTE vill missa!

    Jag gillar redan och har vidarebefodrat tävligen och din sida till ALLA min vänner på Facebook.

    Naturens egna ämnen = bästa skönhetsmedlen!

    Jag säger NEJ TACK till petroleum, konserveringsämnen och syntetiska dofter i både mat och hygienartiklar!

    Håller tummarna!

    //Kramar Frida

    frida.andersson[SNABELA]gmail.com

    SvaraRadera
  7. Jag vill jättegärna vara med! Jag föredrar helt klart skönhetsprodukter som har helt naturlig ingredienser da det verkar vara bättre for min hud!
    Jag har i en ung ålder fått konstaterat en kronisk hudsjukdom, som gör att det är väldigt svårt för mig att hitta rätt produkter som passar just mig! Priset spelar inte så stor roll, när man först hittar en produkt/serie som känns bra, men problemet är att det är svindyrt att prova sig fram!
    eftersom jag är ensamstående och studerar , gör det ännu lite svårare då ekonomin inte är den bästa! Jag har tipsat vidare pa Fb!
    https://www.facebook.com/notifications#!/permalink.php?story_fbid=307046072676965&id=100001497661331

    Så jag håller tummarna och hoppas på lite tur!

    SvaraRadera
  8. Jag har delat med mig av länken.
    Jag använder naturliga produkter därför att de ger mig go näring och omvårdnad till skillnad från de kemiska prodkterna som troligtvis ger mig diverse problem.
    Jag skulle bli jätteglad för den här krämen! Både för mig, men också för mina barn som nu på vintern har supertorra ansikten och torra skinkor. Samt min man som skulle behöva det till sin hårbotten.
    Håller tummarna : - )

    SvaraRadera
  9. Kiki Clarpida Andersson9 februari 2012 kl. 03:19

    Hej!

    Jatack,jag skulle verkligen vilja prova om ' Egyptian Magic' kan hjälpa min torra, kliande och känsliga hud som lätt får div. inflammationer!
    Jag har en reumatisk sjukdom, Primär Sjögrens, som bla innebär att huden / hårbotten är extremt torr och känslig - för det mesta, av krämer & lotioner.
    Att naturliga ingredienser, slår syntetiska är ju rätt självklart :), dessutom gillar jag att produkten inte har utsatt djur för lidande!

    Nu hoppas jag på tur! :)

    SvaraRadera
  10. Glöm inte att skriva era mail adresser så att jag eventuellt kan maila Vinnarna :)
    Tack än så länge för alla välformulerade och motiverade svar. Intressant läsning!

    SvaraRadera
  11. Camilla Thåström9 februari 2012 kl. 04:50

    Är super gärna med och tävlar om denna krämen och då till min dotter som har ganska jobbig böjvecks exem, vi använder ju hydrocortison och det tunnar ju ut huden även om man smörjer med kräm efteråt, så denna hade nog passat henne jättebra.
    Gillar och delar på min fb sida
    CAMILLA Thåström
    krakel67@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. Är med :)!
    Gillar på fb.: Floberg Jennifer
    jennifer.floberg@comhem.se
    Vill vinna för min hud är jätte torr och inget hjälper!
    Huden spricker och får använda massa plåster och gå runt med överdrivet Mkt salva på händerna.
    Det är jätte jobbigt ,så hoppas på o vinna.
    Ha det bra:)

    SvaraRadera
  13. Är absolut med!
    Gillar på fb och har delat (:
    jossan.holmberg@hotmail.com
    Jag hade faktis inte hört talas om denna salva förut. Den verkar väldigt funktionell och riktigt bra för huden med tanke på ingredienserna. Jag föredrar alltid naturliga produkter. Det är det som kroppen mår bäst av helt enkelt. Kemiska ämnen har jag hört stannar kvar i huden..? usch nej, naturligt ska det va!

    SvaraRadera
  14. Gillar och delar och vill väldigt gärna vara med att tävla! Sedan jag hittat information helt nyligen om alla skadliga ämnen vi omger oss med känns det fullkomligt orimligt att fortsätta bruka konstgjorda och naturvidriga produkter. Skulle aldrig falla mig in att använda något människo-ovänligt igen!
    Men det finns inte utrymme för lyxprodukter i vår ekonomi när jag är hemma med två barn, så jag sätter mitt hopp till tävlingen :)
    Hilda Serck på Facebook

    SvaraRadera
  15. Ååå jag som drömt om Egyptian Magic ända sedan jag testade den för första gången måste ju självklart delta i denna tävling :-) Jag föredrar att använda mig av naturliga produkter då jag kan använda mig av dem utan dåligt samvete.Det är som att äta nyttig mat, jag vet att min kropp mår bra och jag behöver inte oroa mig över vad jag stoppar i mig! Gillar självklart på FB och kommer dela med mig till alla mina vänner.

    Sonya Ummilyas på FB
    sonya@mail.nu

    SvaraRadera
  16. Låter som Magi och det vill jag gärna testa. Gärna till fötterna och händerna som alltid är så torra.

    Saga Elisa Huolman
    nordelia@live.se

    SvaraRadera
  17. Allt som är naturligt utan tillsatser är jag ständigt på jakt efter. Denna kräm känner jag ej till, men blev nyfiken och intresserad.
    Är skönt slippa stå med mätglas och pipetter och röra till preparat själv, som jag gjorde för nå't år sen.
    Ställer mig i turkön och hoppas!
    Har tidigare hittat både en tvål som schampo och Thaistiftet som deodorant och båda är förträffliga, men bra krämer söker jag än.

    Sylvia
    ilpost@passagen.se

    SvaraRadera
  18. Så då har jag gillat och delat på facebook!!
    När jag blev gravid för 2 år sedan började det är med ekologiskt och naturligt att snurra allt mer i mitt huvud. Valet av naturlig hudvård är enkelt. som det indianska ordspråket säger: Det vi gör mot vår jord gör vi också mot våra barn.
    Lycka och välgång!
    Anna Lindholm
    anna.c.lindholm@gmail.com

    SvaraRadera
  19. Jag har atopiskt eksem. Och utbudet är väldigt begränsat vad jag kan använda utan att nya eksem ska blossa upp. Men att använda så pass rena produkter som EGYPTIAN MAGIC behöver jag inte oroa mig att eksemen ska förvärras.

    Mitt facebook namn är :
    Daisy Malin Hammarström
    Har även lämnat & delat eran sida där :)

    SvaraRadera
  20. hej
    Jag har delat på fb emma rudbeck
    Jag blev väldigt sjuk för ca 2 år sen och hela jag åldrades och min hy blev jättekänslig och torr så jag får smörja hela tiden och kan lätt få små sår som bara blommar upp. Efter detta har jag börjat tänka mer på vad jag använder och jag tror att naturliga produkter gör bra mycket mer nytta än att smörja sig med konstiga kemikalier och olika nummer som man inte vet vad det är.
    Det hade varit underbart att få prova Egyptoan magic och se om den hjälper min problemhud
    mvh emmar23@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Gillar och delat på FB (Carola Lind)

    Jag väljer produkter som är fria från konstgjort tjafs för tat jag vill ha ett mer hållbart levnadssätt.

    Lider sedan många år av atopiskt eksem och skulle hemskt gärna testa detta på huvudet för att se om jag kan få bort klåda och eksem!

    carola(at)officefixarna.com

    SvaraRadera
  22. Med produkter av det bästa jorden har att ge
    sprider sig ringarna på vattnet vidare.
    En mjuk och klådfri kropp
    - till Egyptian Magic står nu mitt hopp

    Gillar på FB Sandra Pettersson fd Larsson

    sandralarsson73@homail.com

    SvaraRadera
  23. Egyptian Magic önskar jag verkligen prova! Jag har problemhy, torr, fnasig och rätt eländig så här års! Jag har provat "allt" som finns inom min ekonomiska förmåga och nu står hoppet till Egyptian Magic! Håller tummarna!

    ingegerd.carlsson@gmail.com eller FB: Ingegerd Carlsson

    SvaraRadera
  24. Som ammande mamma är det extra viktigt att veta vad man använder för hudvårdsprodukter, det jag använder får ju bebis också i sig! Därför använder jag bara ekologiska produkter... Är väldigt nyfiken på egyptian magic, då det verkar vara en universalprodukt, är denverkligen så bra som alla säger?


    /johanna

    mejl;chinailee@hotmail.com

    SvaraRadera
  25. Jag vill vinna egyptian magic, först för att jag aldrig hört talas om den förens nu! och den låter helt underbar. Jag har hemsk hy som får utslag i samband med allergi. och den finns nästan inga produkter som är naturliga som hjälper. Och dom apoteks preparat jag använder svider vid hudkontakt då man är känslig. Att vinna denna vore en unns av lyx och forhppningsvis ngt som kan hjälpa min hud att bli bättre. Vem vill inte ha lika fräsch lyster i sin hud som dom vackra egyptiska kvinnorna?

    Jag har delat och bjudit in vänner - Anna adamsson

    summerdreams@hotmail.se

    SvaraRadera
  26. Till Anna Adamsson - Majoriteten av apotekens produkter är dessvärre inte helt naturliga. Syntetiska kemikalier och tillsatser förekommer. Titta gärna in innehållsförteckningen av dina produkter och se om du hittar något i listan här http://bodybazar.blogspot.com/2011/11/badskumt-gifterna-som-gor-dig-ren.html

    SvaraRadera
  27. Egyptian kan vara the Magic för min hy
    för nu vill jag den ska kännas som ny
    Underbart ska det vara att smeka kinden
    när jag bara väntar på sol och vårvinden
    Jag vill stråla som en vårens gudinna
    därför hoppas jag att Egyptian Magic vinna
    Vårdande produkter som är från naturen
    behöver att vara både skön och lättburen
    och vara smidig och härlig att använda
    när man alla i hela världen vill blända
    Delar till alla mina fina FB-vänner
    och till en hel del som jag inte känner

    kram
    Kicki Kronborg
    bunnyn.hemma@gmail.com

    SvaraRadera
  28. Delar med mina vänner på fb - anna Berglund

    Vill använda naturliga produkter eftersom jag har otroligt känslig hud som reagerar direkt om det är några kemikalier i produkterna jag använder. Kan bli utslag, torra eksem och annat icke önskvärt så därför använder jag naturligt som jag vet är bra och ofarligt.

    anna.berglund70@yahoo.se

    SvaraRadera
  29. Jag har delat på FB!

    Jag använder naturliga produkter för att mina eksem inte ska förvärras (vilket dom defenetivt gör om jag använder vissa andra inte naturliga produkter). Dock har jag svårt att hitta någon bra salva till mina eksemiga och supertorra händer. Så jag hoppas på vinst då denna "mirakelkräm" låter som det jag har letat efter.

    Hälsningar Maja

    maja.rippe@yahoo.se

    SvaraRadera
  30. Jag är rädd om både naturen och kroppen därför tycker jag denna produkt verkar vara toppen.
    dressyrare@gmail.com
    delat på fb
    /:) Annica hoppas på tur!

    SvaraRadera
  31. Hej!

    Det är svårt att motivera att smörja in mina barn med kemikalier och jag vill kunna dela mina hud- och hårvårdsprodukter med dem. Därför väljer jag de mest naturliga och miljösnälla som finns.

    Egyptian Magic verkar vara en av de där cremerna man inte vill vara utan, det tar jag gärna reda på!

    Ha en fin vecka!
    Mvh Anna

    SvaraRadera
  32. Åh vilken underbar kräm! Egyptian Magic låter verkligen som den ultimata allround krämen :D För lite mer än 3 år sedan blev jag skadad pga slarvfel i sjukvården. Sen dess har jag åkt ut och in på sjukhuset flera gånger i månaden. Om två veckor är det dags för min 25:e operation. De starka smärtmedicinerna och narkosen har påverkat min kropp och min hy oerhört mycket och jag är numera mycket känsligare mot kemikalier och syntetiska tillsatser. Jag har även blivit mycket torrare i huden och i hårbotten. Egyptian Magic skulle kunna vara magin som tillför nytt liv till min kropp och min själ. Jag håller tummarna att jag får chansen att vinna och prova den. Tack för den glada tävlingen! /Cecilia :D , cillabox@hotmail.com

    SvaraRadera
  33. Hej, jag är gärna med i sista minuten! Jag tycker att det är svårt att hitta bra naturliga hudprodukter för killar. Ofta är de som finns mycket starkt parfymerade till exempel. Jag tycker att det är viktigt med naturliga ingredienser för att det får min hud att må mycket bättre. Sedan har jag märkt att produkter som endast innehåller naturliga ingredienser håller mycket längre än de som har allt möjligt syntetiskt i dem. Egyptian Magic verkar dessutom innehålla sådant som man till och med kan äta, så det känns som en jätte bra produkt. Jag har gillat er facebooksida och delat med mig. Nu är det bara turen som behövs! Hälsningar Joakim joakim_nystrom@hotmail.se

    SvaraRadera
  34. Demand whoever has taken low-budget juicer on the subject off their very own life experience.
    taller combinations are the most useful inside of food processor,
    though it is true fluid-based products suit every food processor or blender.
    Mix of your favorite required board and batten, build your morning meal in some cyrstal glass,
    and fix easy goodies as such available item.
    A lot more what are the benefits towards juice machine may perhaps program the comlete plant because there is larger nutritious appraisal on the inside pith or perhaps bright white devices.



    My web page :: sunkist commercial citrus juicer

    SvaraRadera