söndag 19 februari 2012

Ekologisk Hudvård Del 3

Bästa hudvård är den som kommer renodlad direkt från naturen. 100 % naturlig!


Ekologiskt livsmedel odlas utan användning av syntetiska bekämpningsmedel, insektsdödande medel, ogräsmedel, gödningsmedel eller andra giftiga ämnen. Ekologiska hudvårdsprodukter är skapade av örter, frukter, växtextrakter, vaxer och oljor. Denna artikel är en fortsättning för att argumentera för varför det är bra att använda ekologiska hudvårdsprodukter till förmån för din kropp, hud och hälsa.

Ekologisk Hudvård gör Skillnad

Det finns egentligen ingen anledning att använda syntetiska hudvårdsprodukter när naturen kan förse dig med ekologiska renare metoder som kommer att uppfylla dina hudvårdsbehov. Vår hud utsätts dagligen för skadliga kemikalier i de miljöer vi lever i. Det sista den behöver är att invaderas av kemikalier och skadliga gifter vanliga i icke-ekologiska hudvårdsprodukter.

Vad smörjer ni er med?

Bra fråga! Den typiska kvinnan får i sig mer än två hundra skadliga kemikalier på huden varje dag.  Forskning bekräftar att över 60% av dessa kemikalier absorberas i blodomloppet. Det är ett känt faktum att huden är det största organ i kroppen. Den ansvarar för att upprätthålla vår kroppstemperatur och reglerar kroppens vätskebalans. Ekologisk hudvård hjälper till att eliminera många av de skadliga gifter vi utsätts för.

Fördelarna med att använda ekologiska hudvårdsprodukter är många och trenden växer så det knakar över hela världen. Ekologisk och naturlig hudvård är nästa generation av vår kosmetika. Det är inte en modefluga, utan en förändring i vad konsumenterna efterfrågar för att må bra.

Källa: Ezinearticles

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar