söndag 12 februari 2012

Varför Ekologisk Hudvård och Naturliga skönhetsprodukter? DEL 2

Tunga Frågor som ekologiskt, hållbar utveckling och bättre planet blir alltmer inrotad i vårt samhälle och vi stöttar på det överallt i vårt dagliga liv. Ekologisk uppvärmning, miljöbilar, källsortering, grön energi, ekologiska livsmedel etc. Den gröna trenden är på gång och ökar stadigt för varje år. Det gör mig riktigt glad. I denna växande rörelse av ekologiska produkter, finns det också ett område som blir allt mer viktigare. 


Ekologisk hudvård och naturliga skönhetsprodukter är en trend som är på uppgång och som kommer att fortsätta att växa av många olika skäl. Dels på grund av den allmänna orsaken för både Män och kvinnor att återvända till naturen och precis som med ekologisk mat så vill kvinnor och män ta hand om sin kropp genom att använda hälsosamma produkter, oavsett om det handlar om ekologisk tvål, ekologiskt schampo eller ekologisk makeup. Biologisk forskning har dessutom gjort markanta framsteg på detta område och ekologiska producenter har blivit många på marknaden. Ett annat faktum varför fler människor vänder sig till ekologisk hudvård  beror också på att allt fler människor får allergiska reaktioner av kosmetika med konstgjorda tillsatser och syntetiska kemikalier.

Visst är det smartare att investera pengar på ekologisk hudvård och naturliga skönhetsprodukter? Jag tycker att det är den bästa gåvan man kan ge till sig själv och ett super klokt val som inte bara gynnar vår hälsa och skönhet men även djurens rätt och vår älskade planet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar