torsdag 15 mars 2012

Älska Återanvändning & Bli en Vinnare!

Hallå Hallå där borta!

I helg var jag utråkad och gick en runda med barnen till Myrorna. En del av min livstil som smittade av sig från maken.  När jag gifte mig fick jag köpstoppsperiod. Min man var ny i Sverige och vi levde typ på nudlar och min studiebidrag. Jag var skeptiskt till att det var möjligt att fynda fräscha och fina grejer. Men han lyckades bevisa och övertyga mig under vår tid tillsammans att det är möjligt. Han kom oftast hem med  fantastiskt fina och ibland helt nya grejer. Allt ifrån snygga märkeskläder på loppis till värsta snygga möbler på blocket. Kunde inte tro mina ögon så jag tog över trenden. (shhh..- Obs!  kan utvecklas till ett beroende) Idag köper jag mycket begagnat oavsett om jag har råd eller inte. Köper självklart nytt också men inte i lika stor utsträckning. Tycker det är super bra för vår planet att återanvända. Dessutom finns det annat viktigare i livet man kan spendera sina pengar på. Det är lite mer ansträngande att shoppa begagnat, då man inte alltid kan hitta det man är ute efter direkt. Ge det det lite tid! Du kommer lära dig knepen och göra "guldfynd". Rekommenderar varmt! Det är klokt! Va med och motverka slit-och slängmentaliteten och spara på jordens resurser du med. Kommer att bevisa er under andra blogginlägg vilka fynd jag kommer att göra. Let me know...Fyndar du?

Fynd! Smak a la moi: 45 kr styck Myrorna. Nästan Splitnya.
En mardrömsdocka - Nej Tack!

Det blev en kalle anka spel och en rally den här gången.
Medfödd könsroll? Delvis! 

En vinnare - En riktig återvinnare!

                                                                      

4 kommentarer:

  1. Jag lade in länken på listan redan förra gången du hörde av dig. Tyvärr :-( har "senaste inläggen" slutat fungera, jag kan varken ta bort eller lägga till bloggar och vet inte hur jag skall få det att fungera igen.

    SvaraRadera
  2. Hoppas du lyckas lösa det tekniska. Kan ju bli fel dawaa som vissa bloggar förmedlar. Tackar så mycket för att du länkade. Brukar få ngr. klicks från katalogen när jag tittar på statistiken. Himla Kul! Hoppas man börjar få intresserade läsare snart :)

    SvaraRadera