onsdag 14 mars 2012

Ren SheaSmör - EKO hemlighet för vacker hud

Oraffinerad sheasmör är en av de bäst bevarade hemligheter för vacker frisk hud. Denna fantastiska skönhetssmör brukar raffineras innan den läggs till kosmetika. Men i sin oraffinerade "råa" naturliga tillstånd behåller den alla näringsämnen som föryngrar, ger djup fukt till huden och återställer elasticitet.

Sheanötter, källan av rå sheasmör skördas fortfarande och bearbetas från det underbara vilda shea träd med hjälp av hundra år gamla miljövänliga metoder. Denna naturliga produkt är en av de största hållbara resurser i Afrika. Karitenötter träd som producerar sheanötter växer vild och skördas fortfarande för hand. Vilket jag anser vara en fantastisk inkomstkälla för många fattiga människor.

 Produktionen av rå oraffinerad sheasmör utförs av kvinnor vars familjer och samhällen gynnas ekonomiskt av dess försäljning. Genom att köpa Akomas miljövänliga naturprodukt kan du vara med och stödja dessa kvinnor och deras familjer genom att hjälpa till att ge arbeten, utbildningsmöjligheter, sjukvård och en bättre livskvalitet.

Oraffinerad sheasmör innehåller en mängd näringsämnen inklusive vitaminer A och E och essentiella fettsyror. Dessa näringsämnen och egenskaper främjar hudens mjukhet och ger den en smidig konsistens. Oraffinerad Sheasmör har en karakteristisk nötaktig, rökig doft som vissa tycker är obehaglig. Men doften försvinner så fort smöret sjunker snabbt in i huden.

Massera rå oraffinerad sheasmör i torr hud. Den återställer viktig fukt och hjälper huden att behålla fukt som producerar hudceller och hjälper till att släta ut fina linjer och rynkor. Använd den som en Hudkräm som kvällsbehandling genom att massera i en liten mängd försiktigt i ansiktet och runt ögonen. Sheasmör är också en utmärkt behandling över natten för att mjuka upp och släta torra armbågar, hälar och fötter. Din hud kommer att unna sig fördelarna med de näringsämnen i denna oraffinerade naturprodukt. Oraffinerad sheasmör är en perfekt skönhetsprodukt som kan användas som lotion.

Efter att ha upplevt skönhetsfördelarna med denna helt naturliga produkt kommer du inte att vilja vara utan.

Body Bazar representerar AKOMA skincare i Sverige och skandinavien. Body Bazars Sheasmör 
är helt orrafinierade och 100 % äkta, rå, certifierad, ekologisk och rättvisemärkt Passar alla hudtyper och hjälper huden att behålla sin lyster och elasticitet. Volym: 250 ml.


Dryg Orrafinerad Akoma Sheasmör 249 kr : 250 ml

Kooperativ Akoma Ghana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar