onsdag 25 april 2012

Längtan efter en rejäl adrealine Kick!

Trött på att sitta framför datorn och jobba jobba jobba. Min hy mår inte alls bra av det och ryggen har sagt ifrån sig. Jag har tränat sen jag var barn och 4 månaders uppehåll är alldeles för långt tid att inte träna. Denna vecka gjorde jag dock en riktig investering. Köpte ett gymkort för 24 månader på ett helt sprillans ny Gym.  Nästan ingen som tränar på förmiddagarna så jag har hela gymmet för mig själv. Lyx! Nu ska jag ge järnet och försöka jobba tillbaka konditionen, styrkan, koordinationen, smidighet och bränna fett mycket fett. Fitness Times!!!

Mitt nya Gym. Känner mig super peppad.
Våren är här på riktigt och det är även dags att ta fram joggingskorna och jobba upp kondisen. Jobbigt att komma igång igen, man har ju varit insnöad hela vintern.  Längtar verkligen efter en rejäl adrenaline kick. Springer och kutar med barnen också om dagarna men det är ju ändå inte samma träningsform, förutom att jag har fått starka biceps av att bära mina barn. That's true.

Något annat  jag ser fram emot är att gå ut och nätverka med intressanta människor. Ni som har följt mig vet redan målet med Body Bazar. Visionen om att go global och bidra till internationell entreprenörskap i u-länder. Min stora dröm. Massor med spännande uppdateringar framöver så följ min resa och svik inte.


Love you all! 5 kommentarer:

 1. Latheten ligger inte i mina gener men jag har väldigt svårt att hitta motivationen. Det är inte så att jag inte vill utan att det aldrig blir av på något sätt.
  Jag behöver nåt som gör att jag tar tag i saken och börjar träna. Mest är jag intresserad av yoga och pilates, inte särskilt mycket av styrketräning. Jag vet vad jag vill träna men det är allt. Några tips?

  SvaraRadera
 2. Pilates och Yoga är super bra träning för leder och muskler och jakten efter den perfekta hållningen. Gillar du det så kör på det. Det gäller väl att hitta tekniken för andningen också. Jag är dock mer för fys pass. Gillar adrenalin kickar och rejäla svettningar. Mitt tips är att du både kombinerar Styrka och kondition. Jätte viktigt Sani!!! Statisk styrka får du garanterat av pilates och Yoga. Men fundera lite på hur du ska göra med kondisen. Du kanske vill Powewalka eller varför inte jogga. Jag vet, jag vet....det gäller att ta i från början. Det kommer vara tungt, jobbigt och ansträngande för kropp och psyket. Men det gäller att sätta upp mål. Börja sakta - 3 ggr i veckan - kanske 30 minuter och utöka successivt. Annars är risken stor att du tappar motivationen om du kör hårt från början.

  Hur du hittar motivationen? Det är så himla individuellt. Jag har tränat sen jag var barn för mig är det lättare att hitta tillbaka. Sen mår min kropp inte bra av att inte träna. Men är man inte van och träna, ja då gäller det kanske det är svårare att bli motiverad igen. Tipsar att du hämta inspiration från andra träningsnarkomaner eller kanske läsa en tidning om kost- och träningslära eller följa någon intressant blogg som handlar om att hitta motivation till träning.

  Super viktigt att sätta upp ett mål. Eller gör en schema för att inte hitta ursäkter. =) Kram

  SvaraRadera
 3. Jag föstår det är lättare om man är van att träna eller har tränat sen barndomen som du. Jag ha tyvärr legat på sjukhus halva min barndom.
  Jag förstår vad du menar att man måste kombinera styrka med kondition men jag ogillar de maskinerna som finns på gymmer, vet ej varför.
  Men ska försöka göra mitt bästa och sätta upp flera mål och hitta motivationen.
  Men först ska jag kika i din butik och kolla vad jag ska beställa. Jag fyller år på söndag så jag tänker beställa en present till mig själv :)

  Tack för pep-talk :)

  SvaraRadera
 4. Va tråkigt och höra att du har legat i sjukhuset under halva din barndom. Hoppas det har fått dig att bli starkare som person. Låter super att du är mån om din hälsa och är villig att hitta motivationen.

  Nämän Va kul - Så söndag är ingen vanlig dag. Det är din Dag. Varmt välkommen till min exotiska Spa Oas. Maila mig gärna innan du beställer :) I have a surprise for you!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh jag hoppas att din dröm blir uppfylld!

  SvaraRadera