torsdag 12 april 2012

Super Nöjda Body Bazar Kunder Berättar...


Tack Veronica!

Jag blev Super överraskad häromdagen av en kund som ringde och berättade hur nöjd hon var och vilken skillnad våra hållbara produkter har gjort för henne. Läs vad hon skriver. 

"Jag köpte en tidning som heter Nära i den stod det om ekologisk hårvård. Jag blev nyfiken och ringde till frisör salongen som var med i tidningen. Kan ju berätta att ja haft eksem på hela kroppen i 40 år.

Nu har jag även börjat få i hårbotten med väldig klåda som följd. Marroccansk lera var svaret ja fick från frisören + att man kan koka ekologisk vitkål o linda in huvudet med bladen. Starkt utdragande på gifter. Hittade bodybazar.com och skickade efter Argan olja, Rhassoul lera och Eliah Sahils ekologiskt växtbaserade schampo. Döm om min förvåning efter snabb leverans på  varorna  att efter 2 dagar försvann klådan i hårbotten och på kroppen. Det började fjälla väldigt och sen försvann såren. Min man sa häromdagen  att va fint sminkad du är nu... Jag hade inget smink utan har läkt det mesta och är alldeles jämn i ansiktet. Känner en mjukhet o en rörlighet som jag aldrig känt förut och inga smärtor. Utav alla salvor som ja provat och alla mediciner har jag fått riktigt dålig hy med mycket pormaskar, finnar och grovporig hy. Tycker jag även mej se att efter 2 veckors användning av dessa produkter att hyn har blivit renare, klarare och fått lyster. Riktigt ren!"

Mvh Veronica Skoog <3


Hannah från Naturligt Snygg, en av Sveriges bästa gröna bloggare mialade över ett jätte intressant kommentar. Citat av en kund som är helt besatt av doften av vårt 100 % naturliga pulverschampo. Ja, håller med. önskar att jag kunde hitta den mystiska och något söta doften i en ekologisk parfym. 

http://www.naturligtsnygg.se/?p=23243 

"Jag köpte detta shampoo efter ditt tips och jag måte bara säga att jag tycker det är underbart! Mitt hår blir inte smustorrt som av alla andra shampon och det glänser och känns tjockare. Dessutom doftar det underbart, vet du om det finns någon eko parfym som doftar något liknande, denna doften var verkligen to die for.
Tack för tipset."5 kommentarer:

 1. Jag måste säga, efter att ha kikat på ditt utbud i butiken, allting känns så naturligt och rätt. Jag måste lägga en beställning hos dig och unna mig produkterna som alla hyllar, dessutom fyller jag år i slutet av april så jag vill fylla på badrummet här hemma.
  Det som är också väldigt lockande är du som person ssom brinner för det du gör och gör det på ett bra sätt. För mig betyder det mycket eftersom jag blir mer och mer intresserad även om jag har varit "grön" i tre år nu men man lär sig nt nytt hela tiden.
  Tack för din insats och bra jobb!

  SvaraRadera
 2. Hej Sani, tack för alla värmande ord, de betyder mycket för mig. Är också nyfiken av dig som person. Du har varit en hemlig beundrare ett tag nu och man undrar lite vem som sitter och gömmer där borta. Fantastiskt, grön i 3 år. Det måste jag gratulera och varför inte fira? Maila mig så får du en rabatt Kod ägnad åt jsut dig kära aktiva bloggläsare. Berätta gärna vilka produkter du är nyfiken på =)

  SvaraRadera
 3. Förresten Sani, hur hittade du till den här bloggen. Super Nyfiken och veta!!!!!

  SvaraRadera
 4. Till din blogg hittade jag genom Naturligt snygg när hon meddelade att en ny webbshop kommer att öppna och efter det kom bloggen och då var jag fast :)Jag kände dragkraft på något sätt och det visade sig genom att vi har en del gemensamt såsom småbarnmorsor,intresse för miljö och gröna hudvårdsprodukter, det finns andra likheter men vill inta ta upp de här eftersom bloggen handla om skönhet. Jag är glad att jag hittade hit och till dig. det är klart att jag beställer från dig, du har superbra produkter. Undrar om du har planer att ta in produkter för barn?

  SvaraRadera
 5. Glad att du hittade hit Sani! Jag planerade inköp av en serie specifikt för barn, men bestämde mig för att inte köpa in. Flaskorna var inte alls dryga samt dyra. Många av mina produkter passar även barn. Tex. orrafinierad sheasmör, ekologisk mandelolja, Eliah Sahils schampo, oparfymerad shea tvål osv. Var det något specifikt du tänkte på? Funderar ev. på att köpa in helt naturliga solskyddskräm från USA som passar barn. Glöm inte, om du vill beställa, skicka mig gärna en förfråga om rabattkupong :) Kram

  SvaraRadera