onsdag 11 april 2012

Snälla! Vad är det för fel på vår Matsystem?

Hittade idag en inspirerande video som jag bara måste dela med mig. Missa inte 11-åringens grymt feta argument i slutet om hur vi kan förändra våra köpvanor schyst mot våra kommande generationer. Lyssna och Lär!

7 kommentarer:

 1. Har du sett detta?
  http://www.youtube.com/watch?v=H5nIIPj-O8s&feature=share

  SvaraRadera
 2. OMG!!! Nej, har inte sett förut.
  Videon känns lite konspiratorisk, men seriöst, tänk om det är sant??? Känns verkligen som om världen är på väg att gå under. Är jätte skraj över att mina barn/barnbarn kommer att påverkas. Mediciner finns i vår natur och det kan säkert skydda oss mot farliga kemikalierna i luften. Spooky!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis.
   När jag ser sånt här vill jag bara flytta ut till en orörd plats och leva som de gjorde på stenåldern, men sedan kommer jag på att det antaglien inte finns någon plats på vår planet som är helt fri från människans intrång :/

   Radera
 3. Bra kille förresten, fler borde tänka som han!

  SvaraRadera
 4. Visst är han gullig. Stark inspirationskälla som berör.
  Ja, människan gör verkligen intrång Lydia. Fan va less jag är på makthavarna.
  Som 11 åringen hävdar: vi börjar med oss själv och se över våra konsumtionsvanor.
  För det är vi konsumenter som kan påverka den stora kemikalie industrin, förhoppningsvis ;)

  SvaraRadera
 5. Wow vilken inspiration, den killen ser man upp till, speciellt jag som inte gillar att prata inför stora grupper. =) Det han säger är så rätt. Jag tror inte längre på vår mänskliighet och att vi ska börja leva utan massa kemikalier. Pengar är så viktigt för dessa företag. Men jag fortsätter hoppas. =) Men jag är glad att dom bra bönderna finns så att möjligheten finns för oss människor som vill leva utan kemikalier. Mvh Sabine

  SvaraRadera
 6. Visst är den inspirerande. Honom borde man bjuda in till Sverige. Gillar slutet: "Know you farm and Go Organic". Jag vet,jag vet. Pengar kan Tyvärr få en del människor att bli Giriga. Men det kan vi ändra genom att Bojkotta de!

  SvaraRadera