tisdag 1 maj 2012

Mer VIP vår Erbjudande och Körsbärsblommor

Hej Bloggen!

Det var Smokfullt i södra Stockholm och  innerstan idag 1:a Maj - fastnade med familjen i demonstrations tåg på söder.  Det var dock  en lättnad när vi lyckades promenera bort genom slussen och gamla stan mot kungsträdgården. 


Körsbärsblommor och Kärlek ( Far & Son)

Kan fortfarande inte fatta att våren är här. Min favorit Årstid. Får redan ångest att den snart är över.
Hur har ni haft det idag?

Alla vandrar i Allérna av blomstrande körsbärsträd. Vi var omgivna av denna fantastiska blompark - ett hav av tätt sittande Rosa blommor. Mamma Mia - Vilken upplevelse!!!

Passar på att ge er ett speciellt VIP Vår Erbjudande: I butiken erbjuder Body Bazar just nu 15 % rabatt på Maolis fantastiska 100 % Naturliga Parfymer.

 Alla mina Bloggläsare, twitter och facebook vänner får DOCK ett special erbjudande på 20 % Rabatt.  Kod i Kassan:
"vårfin" Erbjudandet Gäller tom. 8 maj. Passa på!

 Maolis parfymer är härliga exotiska dofter av frukt, blommor och kryddor. Helt naturliga & alkoholfria. Dofter hämtade ifrån underbaste natur i Hawaii. Kul att ge bort i present och praktiska att ha i handväskan. Innehåller 14 gram. 
(Har valt att inte ta in choklad doften, föredrar hellre smaskiga Body Butter Lulus Choklad)
6 kommentarer:

 1. Hej! en fråga om Coconut Dream deodoranten,som jag testat några veckor och tycker är superbra!
  Nu när jag kommer till botten av burken så är den liksom lite "kornig", är det bikarbonaten eller kanske arrowroten? Tycker att den känns mer effektiv nu på slutet när den varit kornig, så jag funderar på om man ska röra om i burken från början och under tiden som man använder den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Therése,

   Kul att du tycker om coconut Dream deon. En vän till mig som gör egen hudvård berättade för mig följande. För att kakpulvret inte skall hamna i botten måste man låta produkten stelna innan de hälls i burken. Coconut dream häller i medans bivaxet är varmt och då lägger sig bakpulvret på botten (är tyngre).

   Du har helt rätt, du kan röra runt i burken. Också gärna innan du börjar använda coconut dreams deodoranten också.

   Radera
  2. Tack för svaret, då var det lite så som jag tänkte iallafall :) Har precis beställt en ny, då ska jag börja med att röra om den!

   Radera
 2. Vilka otroligt fina bilder! Framför allt den på blomman. Du borde skaffa instagram, ha ha, så att vi kan följa lite mer av vardagen! Men det är ju tidskrävande det också..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för Komplimangerna fina Angie. Ja, precis håller med dig. Det är tidskrävande. Finns så mycket kreativt kul man kan göra på nätet. Men Tid är Guld och det gäller att ta vara på den och prio. Kram

   Radera