tisdag 19 juni 2012

Arbeta hemifrån

Det finns både fördelar och nackdelar med att jobba hemifrån.Fördelen är friheten! Men att jobba framför en dataskärm känns inte alltid kul. Efter 6 månader hemma känns mina sociala färdigheter för närvarande likt mannen i teckande bilden nedan. Sen har man ju varit mammaledig i 2 år också. Få väl ta och bryta ner detta mönster. Enda omväxling jag får är träning, för övrigt sitter jag från 9.00-16.30 framför dataskärmen på vardagar. Tar ngr. pauser men inte många om jag får vara ärlig. Ryggen har sagt ifrån. Hjääälp! Träningen hjälper inte längre - ska nog söka upp en sjukgymnast. Någon med samma problem?


6 kommentarer:

 1. Förstår dig! Men att nätverka mer är nog en möjlighet till att få ombyte. Samt att jobba på andra ställen än enbart hemma också. Jag tror det är viktigt, inte bara för den egna hälsan men också för att få den inspiration som behövs för att företaget ska växa. Ut och nätverka! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant som du säger Leila. Att Ut och Nätverka är super bra. Har testat ngr. nätverk men inte alla som står till mina förväntningar. Få se om jag hittar ngt. spännande till höst incha allah. KRam och tack för tipset.

   Radera
 2. Haha när man pluggar på distans kan man också känna av detta att man inser att Oj nu var det flera dagar sen jag gick ut senast! Men jag tror att mycket handlar om hur disiplinerad man är med att sätta upp ett schema då man ser till att få saker gjort ändå och ta en långpromenad varje dag trots att man egentligen vill/måste sitta kvar vid datorn. Men det är lättare sagt än gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med - desciplin frågan är viktig och att schemalägga. Är super dålig på det just nu. Känner att jag har tappat den där kreativiteten jag brukade ha tidigare. Jag gör typ saker när de dyker upp för det mesta. Tänk vad mycket tid man kunde spara. Måste nog tänka om liTE här. Ska nog ta fram en block några kvällar i veckan och planera!

   Radera
  2. Jag har precis samma problem som du! Har också tappat lite av den här disciplinen och så har massor av tid gått och man inte fått hälften av de saker gjorda som man velat, små panik ! Men det löser vi nog, för visst var det kvinnor som kunde göra flera saker samtidigt?? (ironisk)
   Haha

   Radera
  3. kvinnopower!!! Vi fixar det här. Män klarar nog inte vara hemma mer än 1 år. i enlighet med bilden ovan. haaha

   Radera