fredag 13 juli 2012

Ny uppdatering & VIP erbjudande

Hellooooo gott folk, Nu har jag faktiskt varit borta ett bra tag från bloggen. Vart håller jag hus?. Jo, det är full rulle med barnen här borta och anpassning till de nya rutinerna. De små stackarna har ju varit inplacerade på dagis hela året. De lämnas 09.00 och hämtas 16.30. Frågar man mina barn vad de föredrar så svarar de alltid. "Hemma med mamma!". Jag får dålig samvete av att de går på dagis så långa dagar. Hade ju allra helst önskat halvdagar. Men hur gör man som nyföretagare, särskilt en sån som jag, dålig på att planera min tid. Finns det fler snälla föräldrar därute som känner likadant?  Nåja, Ska inte klaga nu. Hur som helst....


För att gottgöra min långa frånvaro vill jag passa på att överraska mina trogna kunder och läsare med ett bra erbjudande på månadens exotiska och ekologiska nyheter. Varsågodaaaaa!


20% Rabatt på Karawans ekologiska & exklusiva sortiment. Erbjudandet gäller fram till Måndagen den 15 Juli. 

Kod i Kassan: ORIENTALISK


Den  18 augusti gör Body Bazar bloggen en ny comeback. 
Lämna gärna en kommentar och berätta vad ni vill läsa mer till höst. Vad har varit bra och mindre bra? Vad kan bli bättre? osv. Jag tar jätte gärna emot kritik för att själv växa som bloggare. Förstår att många har semester, men glöm nu inte att kasta en kommentar ni som ändå har vägarna förbi. Tack snälla!

te g
Leverans Ankomst. Soo Happy! Hela  stället luktar underbart naturligt. 
Ekologisk Alep olivtvål 95 % 200 g Syrien
Tvättar håret med denna ekologiska olivtvål i kombination med Eliah Sahils Eko Schampo. Lovely!
         Älskar det recension kommer senare. 

Ekologisk Ayurvedisk tvål 20 gram - karawan
Ayurvedisk tvål - Luktar himmelsk!


6 kommentarer:

 1. jag vill gärna prova shampoot men verkar lite dyrt för mig tyvärr. kan man använda något annat naturligt eller bara er olivtvål? vilken hårtyp passar tvålen?

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Kan tyvärr inte bedöma om olivtvålen passar alla hårtyper. Jag som har lockigt och lite torrare hår behöver komplettera med Eliah Sahils Pulver schampo och sedan gnida in några droppar arganolja i hårtopparna. Då behöver jag verken ngn inpackning eller balsam. Ska du prova olivtvålen, rekommenderar jag att du även kompletterar med Arganoljan som ger fukt, stuts och glans :) alternativ ett naturligt balsam/inpackning :) Ettt annat helt naturligt och suverän produkt för håret är ghassoul leran. Hoppas du hittar en optimal naturlig lösning. Ibland får man prova sig fram :)

  SvaraRadera
 3. Fler videos! Och vill gärna läsa om dina skönhetsrutiner, vad använder du själv till ansiktet, håret, händer, fötter, kropp osv. Kul med inspiration från andra!
  Det har varit bra med uppdateringar, jätte kul att läsa bloggen, känns som mer än bara en affärsblogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för din feedback Angi. Jätte bra förslag :)

   Radera
  2. Jag glömde förståss skriva att jag tycker det är intressant att läsa om hudbesvär / problem och hur man löser dom tex akne, eksem, fet hårbotten, torr hud osv.

   Radera