tisdag 5 juni 2012

Kan man köpa lycka med pengar?

Här är en intressant föreläsning som ger en tankeställare. Dags att börja ge lite mer av sånt vi värdesätter i form av tex. tid och pengar.

 

4 kommentarer:

 1. Hej hej, Vilken bra föreläsning, min pojkvän sa precis det innan filmen började. Jag tror absolut att man blir lyckligare och gladare att tänka mer på andra och hjälpa andra. =) Tack för den föreläsningen. TED är super bra internet sida. Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sabine, visst är den inspirerande och statistiken stämmer ju verkligen in. Jag personligen har hämtat mycket inspiration från Teds fantastiska föreläsare. Särskilt inom ramen för Entreprenörskap :)

   Radera
 2. Låter som du och di familj har en jätte nära relation. Själv flyttade jag från min mamma när jag var 19 och har sen dess inte bott närmare än 30 mil...tyvärr. Men vi har istället skapat någon typ av telefon kontakt. Men nu ska de bli härligt att ha henne närmare. Mammor är det bästa som finns, och mormor-sar! =)

  Nu blev jag inspirerad av att surfa runt på TED en kväll. Själv har jag inte kollat i kategorin "Entreprenörskap" men kanske skulle vara bra om jag startar eget i framtiden.

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. All form av kontakt med föräldrarna är super!!! Starta eget :) Ja Ted är perfekt att hämta inspiration från.

   Radera