fredag 31 augusti 2012

Knas med internetanslutning


Det är strul med min nya bredbandsleverantör för närvarande. Har nu inte haft någon nätverksmottagning på 3 dagar. De har lämnat ärendet till tekniker som fortfarande inte har gjort ett sh..t. Sitter nu hemma hos mamma med min bärbara dator och jobbar. Hoppas de lyckas fixa det idag!!! Annars blir jag desperat. Vill verkligen inte sitta en helg utan anslutning. Tänk att mina arbetsuppgifter är helt meningslösa utan nätuppkoppling. Jag arbetar på helger. Ja det gör jag! Vet ngn. här om jag är en sk. arbetsnarkoman?!? Nåja får väl se och uppskatta det positiva som händer just nu. Hemma hos mamma och blir serverad som i kungahuset. Är tillbaka snart med fler nyheter. Snart är det matdags, mammas lasange. Hejsvejs!

3 kommentarer:

 1. Har du iPhone? I så fall kan du ju genom den koppla upp din dator för akuta saker via Internetdelning. Ingen superhastighet, men något i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket bra tips! Detta visste jag inte

   Radera
 2. Uppdatering: Måndag idag och fortfarande ingen internetuppkoppling. Bredband2 är riktigt slöa på att lösa problem. Jag har Iphone, men fortfarande inte fixat ngn. abonnemang för surf. Anledningen är för att jag alltid sitter framför datorn. Har fortfarande inte vant mig att surfa på små skärmar.

  SvaraRadera