måndag 27 augusti 2012

To-do-list & exotiska nyheter i Bazaren
Jag är helt stuck i en lång att-göra-lista idag måndag.  Vill snart välkomna er till min nya fräscha sida. Men under tiden måste jag ordna lite med ekonomin, nya beställnigar, presentkort, bidrag till en tävling som jag ska delta i osv. Ja och så det där med ekonomin. Det ringde en försäljare och det hela slutade med att jag tackade Ja till ett reklam erbjudande. Deras uppdrag går på  att göra en animerad reklamfilm som kommer att publiceras på reklamskärmar runt om i Sverige på några kända Gym under 5 månader. Nu måste jag betala en chocksumma på 15.000 kr + moms. Ordinarie "42.000 + moms". Jag är verkligen svag för super erbjudanden. Ringde och gjorde ångersrätt 1 vecka efter men det var för sent. Efter en lång konversation fick jag till slut göra en delbetalning.  Ja det lugnade mig lite i alla fall. Har så mycket utgifter så det var väl ansvarslöst att jag inte räknade mig för. Nu har jag lärt mig en läxa mot alla telefonförsäljare, men jag är helt övertygad om att jag kommer frestas snart igen. Till er andra företagare och konsumenter; läs noga alla villkor innan ni tecknar ett avtal. Super viktigt!!!! Och köp helt inte något via telefonförsäljare. 

Ok. nog om det. Ska passa på nu att få saker gjorda innan maken och sonen kommer tillbaka från Marocko resan för då vill jag ju välkomna de med ett glatt och stort leende.  

Och så det där med leende. Nu finns en nyhet i bazaren som många har väntat på: SIWAK / MISWAK. Läs gärna mina tidigare inlägg om denna effektfulla träpinne.. Guys!!! Now it's time to get white teeth, healthy breath and a lovely smile. 
25 kr här!
Tidigare inlägg om Miswak/Siwak: 
http://bodybazar.blogspot.se/2011/12/miswak-naturens-alternativ-till.html
http://bodybazar.blogspot.se/2011/12/hur-man-anvander-miswak.html (ironisk video)

4 kommentarer:

 1. Tror inte telefonföretagen har rätt att göra så enligt någon lag faktiskt! Det är minst 2 veckor ångerrätt via telefon! http://www.konsumentverket.se/Lag-ratt/Din-ratt-som-konsument/Angerratt/ De borde alltså inte ha rätt att ha sådana regler, det är möjligt att de bluffar och bara säger så, för enligt svenk komsumentskyddslag så ska det vara två veckor som gäller! Avskyr telefonförsäljare de bara ringer och stör och trakasserar en. Anmäl dig till NIX snarast http://www.nix.nu/ det är gratis. KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Såg precis någonstans på nätet att om man är företagare så gäller inte 2 veckors regeln! Tyvärr!
  Men då får du väl satsa på en suveränt bra reklamfilm då som tar tränsinglokalerna med storm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för tipset.Ja, precis det var det han sa, det gäller bara för konsumenter och inte oss stackars företagare. Då får vi väl låta den här reklamfilmen ta fitness lokalerna med storm - hahaha, eller hur! Ingen kommer och titta upp mot skärmarna. Jag gör aldrig det i alla fall. Ja du vet, de där skärmarna som brukar vara längst upp när man köar i ICA. Få väl vara positiv. Kanske är det några nyfikna där ute som tittar upp i alla fall.

   Radera