torsdag 22 november 2012

BODY BAZAR i Business ChallengeBODY BAZAR har i år deltagit i tävlingen Business Challenge. Jag hann tävla i tre kategorier. Årets Webbstrategi, Årets affärsidé och Årets företag. Skulle egentligen hoppat av pga. överlastning i företaget. Men en  pärla vid namnet Isabelle på Business Challenge uppmuntrade mig och gav mig 100 % pepp när hon hade läst min affärsplan.

Man lämnar in ett skriftligt bidrag sedan har man 10 minuter på sig att presentera det inför juryn. Måste säga att jag var riktigt nervös inför presentationerna och inte särskilt förberedd. Men när jag väl började och kände av juryns positiva respons gav jag järnet.

Efter alla tre intervjuer och presentationer var jag helt slut i hjärnan och åkte hem och vilade. Orkade inte att delta i business challenge fullspäckade schema. Begav mig sedan tillbaka igen på kvällen för att delta i Galan.

På plats fanns massor med unga talanger. Över 400 tävlande från hela Sverige. Bästa priset i Business Challenge gick till Årets Företag där 3 vinnare utsågs och två företag blev nominerad till årets hedersföretag, bland de BODY BAZAR. Kammade inte hem något pris, men blev riktigt glad över att mitt koncept blev nominerad till en av de bästa. Nu ska affärsplanen Pitchas for real! Ser fram emot alla utmaningar med BODY BAZAR år 2013. Följ min resa som entreprenör genom den gigantiska skönhetsindustrin...
Buffe á la Grand Hotel

Cream Bruleeeeeee


och sist men inte minst en liten uppmuntring till er alla där ute...Never Give up on your dreams - You will never ever know how close you are!


10 kommentarer:

  1. Vilken dag för dig, så modigt och starkt, stort grattis! Och tack för fin bild som uppmuntrar! Önskar dig från hjärtat ett härligt år 2013!
    Bernadette

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket. Önskar dig detsamma Bernadette! Kan inte fatta att det är 2013. Tiden går jätte fort...tog studenten år 2000. Var det verkligen 13 år sedan?

    SvaraRadera
  3. Grattis, vilken rolig nyhet!! Så spännande och nervöst det måste varit!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket!!! Jo, det var en riktig utmaning. Pirrigt eftersom jag var väldigt oförberedd.

      Radera
  4. Härligt! Önskar att jag varit där och lyssnat - och grattis till dig!

    SvaraRadera
  5. Va roligt, grattis! Det förtjänar du :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina Lydia för dina gratulationer, du är verkligen en trogen läsare :D

      Radera
  6. Vad roligt. Grattis till nomineringen! :-)

    SvaraRadera