fredag 2 november 2012

En vanlig arbetsdag och en gravid kvinnas bekännelser


2 lantbrödsmackor (brukar baka fullkort: nyttigare),dränkta i extra virgin olive oil. Svensk honung, grön te med mynta och örter importerade från Marocko. Färska super goda dadlar från coop samt lite NötMix. 
Har lämnat över barnen på dagis, äter frukost och jobbar just nu. Helg snart!! Ska bli skönt och vila ögonen och ryggen från det mödosamma stillasittande arbete. Egentligen är jag ingen person som sitter still. Har oftast många bollar i luften och gillar och vara aktiv och då menar jag väldigt aktiv. hyperaktiv! Har kanske lugnat ner mig de senaste åren som gift kvinna. Hahahaha. Att genomgå en graviditsperiod är inte riktigt min grej. Jag får hålla ut 2,5 mån till. Längtar verkligen dit. Längtar tillbaka till min vanliga fysiska jag...och vilken gravid varelse gör inte det? Tänk vad vi kvinnor går igenom. Jag berättade för ett tag sen att jag inte skulle blogga här mer..lalala. Men det sa jag bara i början av min graviditet, då jag tappade all lust till allt. Det enda jag gjorde var att sova och må illa. Fo real. Men Nu är energin tillbaka lite i fall. Så kära läsare. Vad är det för dag? Ingen vanlig dag.  Idag fredag ska vinnarna koras till höstens Body Bazars stora kunskapstävling. Ska nu sitta och granska alla svar  och noga välja ut de bästa motiveringar. Det här kommer bli kul. Ska försöka att vara så rättvis som möjligt. Så snälla kasta inga ägg på mig ni andra som inte få någon vinst. Ca. 30 personer har deltagit i tävlingen. 8 st vinner pris och 1 vinnare vinner den hemliga Spa paketen (värde  över 1000 lax. Så det är goda chanser. Ojoj. Det här blir svårt. Yalla, vi ses lite senare.

Förresten är det någon av mina läsare som är gravid eller har varit gravid. Skulle vara kul om du kunde lämna en kommentar, ett ord om vad du tänker på när du hör ordet "Gravid".

5 kommentarer:

 1. Stonk och stön här kommer mina kommentarer :-) Tänker på: lättrörd, illamående, otymplig. Hur svårt var det inte att knyta skorna? Det skor utan snörning eller att någon annan knöt dem åt mig. Mina cravings var lakrits, jag som aldrig äter lakrits annars. Mot slutet fick man ta småpauser och liksom pusta ut vart man än kunde hitta en plats att sitta. Men foglossningen var nog det värsta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Words!!!!

   Usch, foglossning inget för de hyperaktiva. Vår bil har stannat. Fel på batteri,nu får jag ta mig till centrum i typ 20 min i små steg. Fatta va jobbigt. inte min grej. Stonk & Stön!

   Radera
 2. Tyvärr blir mitt ord besvikelse, för jag vill svara ärligt på din fråga. Önskar svaret vore ett annat, men jag hoppas det blir det i framtiden. Ha en härlig helg Hanan!

  SvaraRadera
 3. Om endast ett ord ska nämnas så säger jag: Illamående! För det är där jag är just nu, tyvärr! trots att jag passerat första trimestern *suck*! Vem sa att det skulle va över med illamåendet nu? Inte här, inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, gillar verkligen inte att gå runt och må illa. Men Känner tacksamhet ändå. Tänker på en nära vän som beräknas om 2 mån och fortfarande mår illa.

   Radera