onsdag 14 november 2012

Världens bästa Aleppo tvål

Måste bara säga hur mycket jag älskar min Aleppo tvåfrån Syrien. Det här är verkligen vapnet för att rengöra torr hud. Det finns nog ingen tvål i hela världen som kan ersätta denna. Inte för mig i alla fall. Vet att det finns många där ute som frågar efter en rengöringsmedel som är naturlig och samtidigt inte torkar ut huden. Vad som är bra med denna tvål är att den är 100 % naturlig och väldigt mild. Perfekt mot torr hud.   Enda nackdelen är att den kan bli lite geggig om den får ligga i vattnet länge. Tips är att lägga den i en tvål fat så att den får torka i emellanåt. Tycker att doften är behaglig och naturlig. Inte för starkt. Jag brukar vanligtvis också kombinera med African Black Soap tvål i min rengöringsrutin, men på vintern blir min hud väldigt torr av den. Jag kommer alltid att ha Aleppo tvål  i min badrumsskåp. Om du har känslig hud eller lider av hud allergier eller hudproblem som dermatit, eksem eller psoriasis, uppmuntrar jag dig att ge det ett försök. Jag använder även tvålen som schampo, men det är inte alltid det passar alla hårtyper. Värt ett försök i alla fall :)

45 gram och innehåller 20 % lagerbladsolja och 75 % olivolja. 45 kr hos Body Bazar


Världens mildaste tvål!

4 kommentarer:

 1. låter underbart. Jag gillar verkligen den jag köpte men såg nu att det finns flera olika med olika mkt olivolja och lagerbladsolja i. Kan du förklara skillnaden mellan de olika Aleptvålarna och vilken som är bäst till hår eller ansikte elelr kropp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lagerbladsolja är en eterisk olja du kan läsa mer av här: http://www.shenet.se/ravaror/eolagerblad.html - Jag har använt både med enbart olivolja och med lagerbladsolja. Har inte hunnit och märka av någon stor skillnad- Både funkar utmärkt för både kropp och hår. Men det är som sagt på min hud. Svårt och bedöma hur det skulle funka på andra hud- och hårtyper. Både är rika på essentiella fettsyror :)

   Radera
 2. Jag använder den från er shop som innehåller bara olivolja till min sons hår och kropp, den är en perfekt rengöring för barn också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Använder den också på mina barn. Undvik kontakt med ögonen. Svider som attans :D

   Radera