tisdag 18 december 2012

Är bloggen död?

Det känns som att bloggen är död. For real. Inga kommentarer trillar ner som förr. Kanske står vi i en årstid där alla är som mest upptagna. Det är jul och julklappar, virus som härjar,  nyår, semester feber.. Eller vad tusan kan det vara? Kanske mina inlägg det handlar om? Måste erkänna att jag har varit seg med att uppdatera om vad som händer i mitt liv. Finns inte så himla mycket roligt och berätta just nu.  Bara en massa jobb, jobb och jobbiga graviditetssymptom. Det vill ni väl inte höra? Det närmar sig, nedräkningen har börjat och jag längtar så otroligt mycket över att få möta mitt lilla mirakel snart. Måste erkänna att det har varit tufft  att vara höggravid under jul ruschen och vara 2 småbarnsmamma. Få hålla ut och se till att fortsätta serva mina kunder på bästa sätt. Förresten - ni som har instagram, let's stick together här. http://followgram.me/bodybazar Jag brukar uppdatera där varje dag med bilder från min vardag. Enkelt ibland när man inte har tid att skriva. Det sägs ju att bilder säger mer än 1000 ord. 

Näe, skärpning nu. Lovar att uppdatera med ännu mer intressanta inlägg, bara om ni blir duktiga på att kommentera. Jag har nämligen en massa spännande planer på G, som kommer att hända på real life framöver. Sånt som jag jätte gärna vill att ni ska ta del av. Så när ni har vägarna förbi här och finner ett inlägg intressant eller boring. Tell me! I denna blogg vill jag vara personlig och inte bara babbla en massa kommersiellt. Gör jag det - så hojta till!!!!

Jag har by the way gått upp riktigt mycket i vikt. Min ideal vikt är 59 kg - väger idag 72 kg. KATASTROF. Har aldrig vägt så mycket i hela mitt liv. Efter det här inlägget känner jag att något trycker stenhårt mot mina revben. Måååste byta sittläge, sluta blogga och gå lägga mig. 




Bjuder på en bild på senaste pajen jag har gjort. Fick en kommentar om receptet och svarade så här på instagram: 

"Hinner tyvärr inte ge ut detaljerad recept pga. hög tryck här borta. Tänk klassisk köttfärspaj. Byt ut halva vetemjöl mot grahamsmjöl och rostad mald linfrö. Stek zucchini separat i olivolja och lägg över. Garnera med god gratäng ost och lägg över goda coctail tomater. Kryddorna till köttfärs - använd egen fantasi. Lägg i tomatpure och röd curry om så önskas. 

21 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag började läsa här nyligen och har läst ikapp mig på alla dina bra tips om naturlig hudvård. Tack!

    Har dock inte kommenterat än, trots att jag precis som du älskar feedback på det man skriver. :-) Jag handlade nyligen i din webshop för första gången, och det lär bli fler gånger.

    Jag har också märkt av att kommenterandet minskat på bloggar, men det verkar gälla överlag. Tror att folk i allmänhet blivit mer bekväma. Det är så lätt att bara trycka på "gilla" på FB och Instagram, men på en blogg krävs det mer i form av kommentar.

    Tycker förresten att det är lika spännande att läsa om ditt företag som din graviditet som tips! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för responsen och tipset!!! Vad kul att du fastnade för bloggen. Glädjer mig. Så glad jag är att bloggen börjar få lite liv igen.

      Radera
    2. Nu när jag äntligen har hittat hit (via Naturligt snygg tror jag det var) får du ju absolut inte lägga ner. :-)

      Misströsta inte om brist på kommentarer, som sagt verkar det som om många bloggare känner samma där. Jag har faktiskt i stort sett slutat med min mer personliga blogg just pga det. Inget kul att skriva och fota och inte få någon feedback. Nu håller jag bara på med min bokblogg i stället, och där kommenterar folk faktiskt mer.

      Förresten, jag har en fråga ang. Henna. Döljer det gråa hår och sitter det i ordentligt? Jag färgar tyvärr mitt hår med vanliga hårfärger för att slippa mina gråa hårstrån, men jag har sk "glashår" och ingen färg fastnar utan tvättas bort rätt fort. Hur funkar det med henna? Sitter det hårdare?

      Radera
  2. Hejsan hoppsan!

    Fin mage - hoppas du blir av med den snart ,o) Vet precis hur du känner dig, de sista veckorna är rätt jobbiga faktiskt och man vill bara ha det hela överstökat så man kan gosa med sitt lilla mirakel.

    Ha en fin jul och ett lugnt avslut på 2012!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina Humlan! Önskar dig detsamma :D Gosa och Mysa, precis vad jag längtar efter. Men det kan jag nog bara göra när mina två andra små pojkar är på dagis. Vad gäller mer ansvar dårå, tror jag det blir precis som alla nu har tjatat. 3 barn är inte 2 barn.

      Radera
  3. Testar om det funkar att kommentera :)

    SvaraRadera
  4. Hej Hanan! Har faktiskt velat kommentera ditt inlägg om borttappade nycklar men liksom inte blivit av tyvärr. När du skrev om att du tappat hemnycklar så har jag nästan precis tappat mitt arbets ID-kort som jag måste ha för att utföra vissa arbetsuppgifter och dessutom är det en ID-handling också med foto och personnummer så att tappa detta var absolut inte roligt. Jag har tyvärr inte hittat kortet, fick spärra och t.o.m. polisanmäla detta som förlust, sedan fick jag skaffa reservkort med nytt certifikat och snart måste jag skaffa ett nytt kort. Så mycket jobb och jag har inget minne av hur eller när eller vart jag blivit av med kortet! Har haft ganska mycket runt omkring mig på sistone och mitt huvud verkar inte vara på plats :( Jag tyckte så synd om dig när du letade efter nycklar i snön och minusgrader!

    Du ska veta att jag kikar in på den här bloggen frekvent, ofta varje dag :) Får man fråga om hur det går med ditt andra bloggprojekt? Jag har nämligen redan sett det (via en länk på annan blogg) och tycker det ser lovande ut!

    Lycka till med allt, Hanan.

    Massor med värmekramar från Malmö

    Kasia :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämän stackars dig. DU med! ID - kort med ID handling. Aj, vad känsligt. Hoppas den hamnar i händer av en godhjärtad person som inte missbrukar dina uppgifter. Va roooligt att du tar del av mina inlägg. Nu kan jag faktiskt inse att det finns riktiga personer med namn och personlighet som uppskattar det jag skriver. Jasså du, så du har tjuvtittat på den. Va bra att du inte avslöjade namnet. Lol! För den är långt ifrån klar att presentera. Det får bli en hemlighet mellan oss. Allright! Du är från Malmö, ser jag. Älskar den staden. Bodde i studentlägenheterna på värnhem under mina studier på Malmö högskolan. Saknar falafel kungen och Möllan :D Men mest av allt saknar jag skånskan!!!!!

      Radera
    2. Tack för din omtanke! Har nog ett litet hopp kvar att jag kanske hittar kortet men annars är det inte värt att bekymra sig.

      Hanan, tror faktiskt att det är fler som har tjuvtittat på ditt nya projekt då en bloggare länkat dit. Men oavsett så ...blir det våran liten hemlighet :)

      Vad roligt att du bott i Malmö! Gillar själv mycket Värnhemstrakterna, Rörjostaden och Caroli City. Vart är du född och uppvuxen - om man får fråga här? Vi har varit en helg i Stockholm och vill så gärna dit igen. Det verkar finnas så mycket roligt och naturligt när det kommer till hudvård. Mest av allt skulle jag vilja besöka Emma och Klara på OIKOS på Hantverkargatan och få en underbar ansiktsbehandling!

      Radera
    3. Studentlivet i malmö 2001-2006 var som sagt underbara tider. Har bott i kristianstad och pendlade halva studietiden. Flyttade sedan till malmö i 1 1/2 år. Men saknade tillbaka till bekväma livet hos mamma. hahaha. Det var tufft med ekonomin. Har idag en massa CSN skulder jag måste betala av :/ Riktigt dumt av mig att ta lån. Jag är född i Marocko och flyttade till Sverige när jag var 8 år :) Har växt upp i kristianstad största delen av mitt liv. Flyttade till Stockholm 2006. Jag har hört bra om OIKOS behandligar. Vill också dit någon dag. utbudet av naturlig och ekologisk hudvård har börjat växa, särskilt i storstäder. Så missa verkligen inte chansen att unna dig en eko behandling när du har vägarna förbi.

      Radera
  5. Hej Gumman!!
    Jag kollar också din blogg regelbundet så oroa dig inte! Och oroa dig inte för din vikt heller. Du ska se att det ger sig sen när barn kommit.
    Ska bli så kul att prova din Henna osm jag nu väntar på otåligt :)
    Kram,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta du!!! sant som du säger, borde inte oroa mig. Jag brukar amma länge och då gå ner i vikt. Men gå på diet och komma igång med träningen efter 8 veckor - det är ngt. jag definitivt ser fram emot. Kram

      Radera
  6. Hej!
    Är tyvärr alldeles för dålig på att kommentera men jag tycker väldigt mycket om din blogg. Det är väldigt intressant att läsa hur andra kvinnliga företagare har det och du verkar så härligt driven, mycket inspirerande! Så jag hoppas du fortsätter skriva :)

    Kram Ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lelou för kommentaren! Vi verkar har en hel del gemensamt :)Ska kika närmare. Kramaaaar

      Radera
  7. Nog ser det ut som att du får kommentarer och här kommer en till! Nog har du mycket att berätta men ibland känner man sig helvissen och ibland är man uppåt, så är det bara!

    SvaraRadera
  8. If some οne ωishes to be updated with
    hottеst technologies аftеrward hе muѕt be vіѕit this web ρage and be up tο
    ԁatе daіly.

    My ωеblog - v2 cig review

    SvaraRadera
  9. I would love to see a сhromе
    battery, what guу ԁоesn't such as chrome,or perhaps stainless steel?

    Here is my site - Green Smoke Coupon Code

    SvaraRadera
  10. I need to to thank yοu for this excellеnt read!

    ! I definitеly enjoyed every littlе bit of it.
    Ι've got you book marked to check out new things you post…

    my blog :: sfgate.com

    SvaraRadera
  11. After I initially сommenteԁ I appеаr to hаve cliсked the -Notify me when neω cоmments are aԁԁеd-
    сhеcκbox and now each time а commеnt іѕ added I
    get fouг еmails with the ѕamе comment.

    Perhaps there is а waу you can remove me from
    that seгvicе? Тhanks a lot!

    Mу web blog ... visit the next internet site

    SvaraRadera
  12. іn whiсh do ωe Get them

    my site; green smoke

    SvaraRadera
  13. I read this piece of writing completely on the topic of the difference of
    most recent and preceding technologies, it's remarkable article.


    Also visit my web-site: real estate inspection brooklyn

    SvaraRadera