söndag 30 december 2012

Varför du inte ska tatuera dig!Var inne på Krav Märkt facebook sida och noterade något roligt idag. Någon har varit modig och tatuerat KRAV märket på sin arm.

KRAV har stolt lagt upp bilden på Facebook och noterade följande:

Om du vill tatuera KRAV-märket, tänk på att du måste följa KRAV-reglerna - mycket utevistelse, KRAV-märkt mat och möjlighet för utlopp av dina naturliga beteendemönster! ;-) Kristoffer har tatuerat KRAV-märket på armen. Snyggt!


Jag har respekt för de som har valt att göra det. Men måste ändå kommentera. Jag menar Come on! Hur ekologiskt är detta med tatueringar egentligen? Tattoo gift ska betraktas som gift och inget annat. Inte ett dugg miljövänligt. Inget som i mina ögon uppfyller KRAVs kriterierna. Så förstår inte varför KRAV överhuvudtaget ska uppmuntra personen i fråga?

Jag föredrar 100 % naturlig henna tattoo! Tillfällig, men det dyger. Fördelen är ju att jag kan variera mönster när jag vill och hur jag vill. Syn att det inte finns offentliga grymma henna designers i Stockholms innerstan. I USA finns massor.


   How Henna Tattoos Are Made
8 kommentarer:

 1. "If people ask me why I don't have any tattoos I ask them:
  - Would you put a bumperstick on a Ferrari?"

  ;)

  SvaraRadera
 2. Hennatatueringar är verkligen något dom borde börja med på skönhetssalonger! När vi var i Birmingham så kunde man gå in i nästan vilken manikyrsalong som möjligt och få hennatatuering för 4 pund!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Häftigt! 4 Pund dessutom, super billigt.

   Radera
 3. Jag har ett fint Aum-tecken på överarmen och jag tror inte att någon enstaka tatuering gör större skada.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har respekt för det! Dock tycker inte jag en institution som KRAV ska uppmuntra tatueringar av det slaget. Alla tänker en liten tatuering här och där. Är ingen expert, men tänker att det kanske blir tillräckligt med gift som i slutändan påverkar miljön.

   Radera
 4. Jag har dock hört att henna ska vara dåligt för en och innehålla gifter..?

  SvaraRadera
 5. Nån idé om vart man kan vända sig för att få en hennatatuering på handen i Stockholm? Ungefärligt pris? Skulle vara jättekul om det gick att hitta.. Skulle vara OK med en privat tatuerare som kommer hem till en också, till ett rimligt pris..

  SvaraRadera