onsdag 13 februari 2013

Bootcamp time!

Guys! Jag läääängtar otroligt till min fysträning. Det kommer göra ont att komma igång, I know! Inte konstigt efter vad allt kroppen har fått gå igenom. Jag har kört kampsport typ nästan hela mitt liv, men har lagt av när jag fick barn. Tråkigt, jag vet. Men tyvärr passar inte småbarn-mamma-schema idag.

Nu ska jag berätta lite vad jag är för träningsmänniska.  Hårda och svettiga träningspass är det som gäller och får jag ingen träningsvärk blir jag icke nöjd. Kommer ihåg gamla goda gymnasietiden (gick idrottsgymnasiet med inr. samhälle/ekonomi för er som undrar). Min personliga tränare hade en bakgrund som FN soldat - Asså den där människan, vilken disciplin. Kom man försent. typ 07.05 fick man göra 50 push ups. 50 för varje 5 minuter alltså. Jag passade sällan tiden, så ni kan föreställa er hur många just jag fick göra. Önskar att jag hade samma tränare som idag kunde pusha upp mig.

Medan skolfolket drog till fiket begav jag mig till gymmet. Sån var jag. Gillade träna, bygga muskelmassa och bara må bra och vara stark.

Nu har det snart gått 4 veckor sen jag fött. Får hålla ut 1 månad till. Min rygg har fått en rejäl smäll efter tredje barnet. Det är mental träning på G just nu. För er som undrar hur jag får motivationen tillbaka. Jag tittar på youtube video och läser vad andra träningsnarkomaner skriver på sina bloggar. Här är några av mina favo övningar jag ser fram emot. This is sooo me. Måste bara få sova ut och ta tillbaka lite sömnlösa nätter för att orka måltavlan. Hänger ni me?

3 kommentarer:

 1. Underbar peppning!
  Tackar för den! :)
  Motiverande att se videon och läsa det du skrev!
  Härligt härligt.. =D

  SvaraRadera
 2. Jag gillar oxå träning, men du verkar vara en riktig hårding!

  SvaraRadera