torsdag 28 februari 2013

Tävlingsdags - Body Bazar for the People!Som en del av er vet kommer Body Bazar shoppen att konstrueras om och ta ny form, design och struktur. Nu behöver jag verkligen er hjälp!!!!

Vill ni vara med och vinna Aleppo tvålar? Självklart!  Inför denna spännande tävling lottar jag ut hela 10st Aleppo oliv- och lagerbladstvålar från Syrien som kunderna är förälskade i. Gillas starkt för sina 100 % naturliga egenskaper och rika naturliga fetter. Dessa tvålar mina vänner är inte bara effektiva för hud och hår. De är även etiska och bidrar till hållbar utveckling i bland annat Aleppo staden Syrien. Karawans Aleppo tvålar är äkta och innehåller varken kemikalier eller palmolja som många andra billiga aleppo tvålar ute i marknaden gör. Jag är själv förälskad i min aleppo olivtvål och så här tycker  2 facebook kunder.

Jag reser väldigt ofta. Nu på vår 3 veckors Vietnam resa är jag mer glad än förut för din fantastiska aleppo o abs tvål! Tvättar kläder, hår, hud, ansikte mm & vi är såååå tacksamma! Tips för alla som gillar att resa/leva lätt! ♥ / Maja Mustaine

Hej Hanan!! Vilka härliga produkter du har skickat till mig!! Aleppotvålen var ju helt fantastisk, har precis tvättat håret med den och behövde inget balsam.. Även afrikan black soap var underbar att ha i ansiktet!! Får bli en beställning här efter jul!! Tack så mycket!! /Marie Örman


Även om du inte är en tävlingsinriktad människa vore det super kul om du kunde bidra till och hjälpa Body Bazar att utvecklas på traven att bli en bättre site. För er kännedom: Via Body Bazar shoppen kommer man förhoppningsvis snart att kunna donera till trovärdiga organisationer som gör trovärdiga insatser for the people.  Så va med tävlingen och påverka Body Bazars framtid du också.

Kriterier i tävlingen: 

1) Få en känsla av den nuvarande siten www.bodybazar.com

2) Motivera kort hur Body Bazar kan bli en bättre site. Vad kan bli ännu bättre. Design, struktur, innehållet, informationen? etc.. Tips, förslag, önskemål...alla era åsikter är välkomna. Använd er fantasi och va inte rädda för att kritisera. 

3) Gilla och dela vidare tävlingsbidraget på facebook.com/bodybazar Inne på Body Bazars facebook sida hittar ni Body Bazar inlägget med meddelandet Body Bazar for the people. Har ni ingen facebook sida, räcker det att ni lämnar in svaret på kommentarfältet här nedan med för- och efternamn samt e-mail adress och meddela att ni inte har facebook. Obs! Viktigt att alla lämnar sina bidrag här. 

3) De 10 bästa motiveringar vinner den magiska Aleppo tvålen!

Tävlingen avslutas fredagen den 8 Mars.  Ser fram emot ert deltagande ;)

Mer om Aleppo tvålar läs: oliv- och lagerbladstvål en 1000 åldrig arabisk tradition eller se video, Acient time my friends!!!!


11 kommentarer:

 1. Jag skall absolut dela på facebook, inte så mycket för tävlingens skull, utan för att denna sida och allt den kan sägas förmedla (etisk och estetisk utformning, hållbart förhållningssätt till vår gemensamma värld, med mera) är värt för alla att få ta del av! :)

  SvaraRadera
 2. Informativt tyckte jag all text var väl formulerad och visade tydligt vad det var för produkter som såldes. Sidan var snygg och enkel, kanske att jag valt en ljusare grå ton på kategori-indelningarna för att "passa in" på sidan mer.
  Jag gillar den personliga känslan jag får när jag klickar mig in på sidan.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar designen på hemsidan, den är enkel att navigera i men jag saknar en flik med nyheter där det går att se nykomna produkter. Sen har jag sett att det saknas info om storlek/volym på vissa produkter. Kanske hade jag valt mer grönt i färgschemat. Den bruna färgen från loggan skulle också kunna användas.

  SvaraRadera
 4. Hej Body bazar siten är bra men kan alltid bli bättre om ni gärna berättade lite mer om hur tjocka och tunga dom är och hur länge en sån tvål håller.
  Jag har andvänt såna tvål för men jag undrar finns det inte med andra lukter.? men annar tycker jag den är helt okej :)
  Gillat och delat på Facebook.

  SvaraRadera
 5. jag gillar designen på tvålen, den är enkel att navigera i men jag saknar en flik med nyheter där det går att se nykomna produkter. Sen har jag sett att det saknas info om hur stor och tung den är på vissa produkter. Kanske hade jag valt mer brun orange schemat. Den bruna färgen från loggan skulle också kunna användas också. Men ni kanske bodde berätta om er lite mera om hur ni tilverkar såna underbara tvål är lite nyfiken på det. Och hur längesen dom kom ut.

  SvaraRadera
 6. Gillar sidan och det mesta är bra, men skulle vilja har mer färg speciellt upptill på sidan. Ert namn är bra så det fick gärna synas lite mer. Och om det står Raw och vegan varför skriva om kamelmjölk visserligen i bloggen? Du har verkligen jättefina produkter som gärna fick synas mer, produkter som Sheasmör, svart tvål osv. Lite känsla av att det är så mycket att man ser skogen men inte alla träd.
  CL

  SvaraRadera
 7. Jag gillar er sida den är redan perfekt men designa den lite till och berätta lite mer om tvålen om den passar för torrt eller normal hud eftersom. Och hur länge en sådan tvål är hålbart.

  SvaraRadera
 8. Hej Hanan! Jag är gärna med och tävlar och här kommer mina tips.
  Jag är väl bekant med din hemsida och tycker den är fin och bra på många sätt. Det jag gillar är:
  -förslagen på produkter som kommer upp på första sidan. Om man inte vet vad man ska titta efter kan man få idéer, förslag och inspiration.
  - ingredienspolicyn. Den är bra!
  - fina bilder och ganska lätt att hitta.

  Det som kan bli bättre:
  - att produkterna finns under rätt kategori. Ibland är det svårt att hitta en viss produkt. Tex när jag letade efter hennan låg den inte under "hår" utan jag fick skriva den i sökrutan för att få upp den. Hårlindan ligger inte heller under hår. :)
  - Att produktinformationen är uppdaterad. Tex var det inte helt korrekt info om mängden arganolja man ska använda då jag skulle köpa. Nu är det uppdaterat men det kanske behövs tips om hur man exakt använder produkten. Tex om arganolja: "ta 5 droppar i handen efter hårtvätt och fördela i håret". Så att man mer exakt vet hur man ska använda den.
  - att samma produkt finns under flera kategorier om den kan användas till fler saker. Tex ABS. Den kan ju användas till både hår, hud och ansikte. Då kanske man ska hitta den när man söker på de olika kategorierna.
  - skillnaden på olika produkter. tex varför det finns många olika aleppotvålar, vad som är skillnaden på dem och varför det är olika priser.


  Det var mina tips. Jag har gillat och delat på FB!
  Kram, Yael

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att Body Bazar är bra upplagt med lockande kategorier och man får lust att beställa produkterna efter de korta beskrivningarna för kategorierna. Blir sugen på nopoospa hemma helt enkelt! :D
  Det som jag stör mig på är en del stavfel, särskrivningar och slarv i texterna på sidan. Vilket man kan finna t.ex. här: http://www.bodybazar.com/33-bad-njutning (kopppla) och här http://www.bodybazar.com/28-har (hårbotten besvär (särskrivning) och . rekommenderas (stor bokstav). Det ger ett lite oseriöst intryck tycker jag.

  Jag har gillat och delat på facebook :) Tack för en seriös sida med ekologiska produkter! :)

  SvaraRadera
 10. Hej hannan jag har sätt eran video och tycker den är bra men jag skulle vilja testa den innan jag kan bedöma den lite mer.Men annars tycker jag sidan är mycket bra och fortsätt och sprid den här sidan till alla så dom kan känna igen lite utländsk tvål också :)

  SvaraRadera
 11. Hej jag är gärna med och tävlar om en utlänsk tvål, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva eran hemsida men jag tycker om den mycket och skriv gärna lite mer om tvålen jag är mest intresserad av den och lite skönhets produkter vore inte heller fel

  SvaraRadera