måndag 11 mars 2013

Min helg i en nötskal

Hallo där!

Nu måste jag få gnälla av mig lite. Tänk er, både jobb med den nya hemsidan och strävan att vara närvarande med kidzen. Drog till Ikea med en underbar vän, som har 2 pojkar, jämn gamla med mina 2 och promenerade dit i strålande sol.  O lala. tänker ni... Väl framme i Ikea fick vi stå hela långa 30 min i kön för insläpp av barnen till småland. Nja det var väl värt det. Mitt i fikan vaknar tösen upp och vill amma. Oh no. Strax efter börjar hon skrika av gaser. Time out!  Vi promenerar hem tillbaka med trötta barn som inte vill lyssna. Mina vänner -  No more Ikea på en helg med kidzen. Det är dessutom ett helt omfattande projekt det här med att gå ut på långa utflykter med 2 barn och ett spädbarn. Det stämmer en hel del det de brukar säga. 3 barn är inte 2 barn. *Pust* får försöka vänja mig mer.

Hann i alla fall med mitt första träningspass i sista minuten igår. Tog i lite extra och har hyfsad bra träningsvärk idag. Me like.4 kommentarer:

 1. kan verkligen rekommendera olga rönnbergs bok om träning för nyblivna mammor om du inte redan har den. första delen handlar om hur viktigt det är att hitta tillbaka till rätt muskulatur och rätt andning innan man börjar fysträning på allvar igen. sen är det att köra på successivt med rätta övningar och rätt kost

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för tipset!!! Jag försöker verkligen ta det lungt. Kör med ganska lätta vikter just nu och bygger upp succesivt. Har hört att det innebär hälsorisker för nyblivna mammor och köra hårt. Man får tex inte gå ut och jogga de första 6 mån.

   Radera
 2. Folk kanske tror att du tränar som en galning för att du la upp den där träningsvideon förut på tuffa övningarna hehehe.
  Det kommer säkert bara bli roligare med 3 barn längre fram ska du se, man måste ju vänja sig med nya rutiner och sen är det säkert extra tufft pga gaserna, stackars liten. Hoppas det blir bättre snart!

  Längtar med spänning efter nya hemsidan!

  SvaraRadera
 3. Många järn i elden kanske inte alltid är rätt...

  SvaraRadera