måndag 25 mars 2013

ECO NOW utställning - Earth Hour 23 MarsEco Now eventet är nu 
över. Hur verkar utställningen? Säger inte så mycket. Visst sticker vi ut? Jo det gjorde vi minsann.  Det här är vår första utställning ever. Vi mötte olika typer av människor, en del var skeptiska och vågade inte komma fram och ta på grejerna. haha. - Lovar vi är snälla.. Men vi möttes också av glada och nyfikna människor. Alltifrån bloggare till miljönissar från både myndigheter och näringslivet. Finally I did it! Vågade visa upp konceptet på "riktigt". 


Smaskiga 100 % naturlig granatäpple juice FOUND utan koncentrat. Favorit frukten. Läs gärna tidigare inlägg "superfrukten du inte får missa"

Här pressas raw juice med frukt och grunt från Årstiderna av författaren Lisen Sundgren.
Rekommenderas varmt. Med mig hem fick jag denna gröna bok med enkla recept och huskurer från naturen. Dags och pimpa upp livstilen.

Till höger ser ni våra grannar: Årstiderna som drivs av två par varav en duktig affärskvinna också tre småbarnsmamma. Idag har årstiderna expanderat BOM. Innan vi packade hem fick vi med oss den här rackare. En låda full av närproducerat, ekologiska grönsaker, juicer och frukter. Det kan verkligen inte bli bättre än så här! Har hunnit och smaka tomaterna och avokado och måste säga, vilken skillnad det är på ekologiskt och ekologiskt. 100% is the way to go! Dessa är eko for real. Allt helt utan bekämpningsmedel och besprutningar. Detta är det lyxigaste man kan ha hemma, vadå hudvård?!? Inner beauty först sen snackar vi smörj. Vi är verkligen det vi äter. En låda full med närproducerat. Kan det bli bättre? Näeeee. 


Såg att vi redan hunnit få lite publicitet av bloggerskan Jeanette grundaren till go green Make up. Tack fina Jeanette för att du gillar det vi gör. Alla ni skönhetsjunkies där ute, missa inte hennes aktiva blogg här 

Skickar med en liten sneak peak på en snabb video jag gjorde innan nersläkningen 20.30, 23 Mars 2013 Earth hour. Ska försöka lägga upp under veckan. 

6 kommentarer:

 1. Åh vad bra du skriver, det var verkligen jättettevligt att ses, lycka till med allt! Margareta på Årstiderna

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du kunde visa upp det härliga Body Bazar och dina vackra produkterna! Det är tur att man kan handla på nätet men jag saknar oerhört mycket möjligheten att kunna se, dofta och klämma på produkterna i verkligheten. Innan jag blev fast med grön hudvård, älskade jag att gå till olika hudvårdsbutiker och kolla runt. Nåväl, man kan inte få allt i livet :)

  Så häftigt att det går bra med din butik. Go Hanan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kasia, Målet är att öppna upp en fysisk butik. Men eftersom jag är småbarnsmamma passar det inte riktigt just nu. Se vagnen i bilden, det är min två månaders baby som fick följa med. Men jag kommer att erbjuda prover för billig slant på Bazaren. Då kan du ju bekvämt beställa hem och prova i lugn och ro, utan att behöva gå runt olika hudvårdsbutiker :)

   Radera