onsdag 17 april 2013

Dagens huskur för huden

För klarare hud: Ta en halv citron från kylskåpet (spelar ingen roll om en del av citronsaften redan har pressats). Smeta på 1-2 tsk honung. Gnugga sedan citronen i hela ansiktet. Särskilt i dina problemområden. Låt verka i 5 minuter och tvätta sedan med kallt vatten. Du kommer att upptäcka resultat på en gång. Citronsaften är allmänt känt för att eliminera finnar och ärr. Honung är bland annat anti-inflammatorisk och återfuktande,  perfekt att använda i hudvårdsrutinen där hemma. Enkelt eller hur? Prova vetja!

                                                                     Honung och Citron...mmmm.4 kommentarer:

 1. Vilket bra tips! Har länge letat efter något som skulle bleka mina ärr naturligt och så där gradvis försiktigt. Har faktiskt aldrig stött på det här tipset tidigare! =O Men man ska knappast göra det alltför ofta, visst?

  SvaraRadera
 2. Visst låter det för bra för att vara sant. Tycker absolut att du ska prova. Bra fråga hur ofta man ska använda det. Är det ekologiska råvaror, så ska det inte vara några problem att använda i sin dagliga hudvårdsrutin, tänker jag. Man kan alltid kombinera med annat. African Black Soap exempelvis rengör huden på djupet på ett magiskt sätt, även den är bra för att minska acne och ärr.

  SvaraRadera
 3. Det här måste jag testa för jag får finnar när det dags att få mens, vad jobbigt, ibland känner jag mig som en tonåring med finnar och jag är i 30-årsålder. Jobbigt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är 31 år och har inga finnar kvar. Tack vare Arganolja, Aleppo tvål och African Black Soap. Givetvis tänker jag också på att dricka mycket och äta rätt kost ;)

   Radera