torsdag 18 april 2013

Den där coola Malboro Mannen
Hemsk bild I know. Men tycker den förmedlar så mycket. "Malboro Mannen" i tryck och TV-cigarett reklam dog av lungcancer i åldern 51 juli 1992. Några av hans sista ord var: "Ta hand om barnen Tobak dödar dig, och jag är ett levande bevis på det". Min pappa röker väldigt mycket och vi försöker  påminna honom. Han slutade med cigaretter i ett halv år, men började igen. Så tråkigt. Usch och fy på nikotin industrin, tänk vad många människor den dödar varje dag. Sjukt att sk**t kan vara lagligt, borde totalt förbjudas för folkhälsans bästa. Eller vem bryr sig om folkhälsan förresten? Miljardindustrin och hälsa går inte ihop. Ta ansvar över din hälsa idag. Ingen annan kommer göra det. For real!  Skrämmande ord, men verkligen försök att sluta med nikotin och andra former av droger idag!  Kommer  inte babbla om symptomer droger ger. För det har vi ju fått lära oss på mellanstadiet. Beundrar alla som har övergett alla former av beroende. Vilka krigare ni är. Ni förtjänar en guld krona wallahi. Kan alla dessa människor sluta, So can you!

Nu är det säkert så att de flesta som besöker min blogg inte har något att göra med cigaretter. Är det någon här som har varit Fd. rökare ? I så fall vad är dina bästa tips på att sluta med nikotin och annat beroende framkallande? Skriv en kommentar :)

Peace & Love

5 kommentarer:

 1. Jag har tyvärr rökt i omgångar i livet. Det är svårt att sluta men det går!! Den 25 maj 2008 tog jag mitt livs sista cigg, bara minuter innan jag gjorde graviditetstestet som visade att vi skulle ha barn. Då hade jag bara feströkt de sista åren och min dotter (och sonen som kom 2010) har gjort att jag aldrig ens funderat på att börja igen. Jag tror att det gäller att se det som att man SLIPPER röka, inte att man förlorar det. Låter det vettigt? Lycka till alla som kämpar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oså en guldkrona till dig fina Åsa! Nu väntar jag på att dela ut fler ;)

   Radera
 2. That is a really good tip especially to those fresh to the blogosphere.
  Simple but very accurate info… Thanks for sharing this one.
  A must read article!

  Review my web-site - авиабилеты дешево симферополь

  SvaraRadera
 3. jag sluta roka 1 Januari det har aret med hjalp av boken antligen ikke rokare av allen carr. inte sarkilt bra skriven bok men han garanterar att man slutar roka efter att ha last klart den och jag har inte rokt en ciggarett sen dess och knappt kannt nagon nikotin abstinens. jag rekomenderar starkt att lagga 50 kr pa den boken och ge till familj och vanner som roker:)) jatte bra blogg btw! fick massa bra tips som jag kopt med mig hem nar jag var i marocko med pojkvannen! kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, grattis!!! och tack för rekommendationen, den ska visst inspirera andra som vill sluta röka.

   Radera