måndag 17 juni 2013

Healhy lifestyle i Dubai


Världens enda 7 stjärniga hotell, världens största shoppingcentrum, Dubai Mall, världens största spektakulära fontän....och så fortsätter tävlingen...Yepp this is Dubai.  En av de främsta anledningarna som lockade mest till denna ökenland var inte skyskraporna utan mer den mångkulturella atmosfären och affärssyfte. Dubai attraherar kulturer från hela världen och man har möjlighet att njuta av en sån bred variation av mat från alla världens hörn med fantastiska uteserveringar längst stränderna samt massor av bad och sol.  Jag personligen tycker att staden saknar charm och känns väldigt overklig och tillgjord. Fastnade helt klart mest för den äldre sidan. Människorna är helt fantastiskt trevliga och fredliga. Kändes som en helt annan planet på jorden ärligt talat. Är ni sugna på att besöka denna stad?  Res då INTE i Maj, juni, juli, augusti och september om ni inte vill stekas i solen, eller om du har spädbarn/trotsiga barn. Under vår Maj vistelse var det 45 grader och det var bara början. Det var så varmt att det inte ens gick att sitta på en bänk. Folk vistas inte ute mycket mitt på dagarna. Men på grund av den långa vintern i Sverige kära vänner njöt jag till max av värmen.

Fastnade fett för Dubais Healthy lifestyle - Gillar man tex. att juica frukter och grönsaker finns määäängder av alternativ i denna ökenland. Check this out and take ME back!!!!
Call on delivery Everywhere in Dubai.                                         Granatäppeljuice - kall och så söööt. Bästa Health boost i världen!!!

                                              Fräsch Kokosvatten            

                  

                                100 % färskpressad mango juice. Utan tillsatt socker!Vetegräs snaps - so freaking healthy. Denna avslutas med en ananasbit för att avrunda smaken.

Färskpressad granatäppeljuice. Kan inte räkna hur många såna jag drack om dagen. 12 spänn för en stor glas. Blev helt packad!!

3 kommentarer:

  1. Som en hel annan planet, låter interessant :)

    SvaraRadera
  2. Alltihop låter väldigt upplevelsevärt, fast alldeles för varmt, pust :)

    SvaraRadera
  3. ohh jag kan tänka mig vilken energiboost man får ifrån den green juice shots!

    SvaraRadera