söndag 30 juni 2013

Sommaruppehåll

Nu är det dags för mig att ta sommaruppehåll och hämta ny energi inför hösten. Body Bazar gör ny revansch i augusti igen. Missa inte lanseringserbjudandet. Jag kommer att pausa bloggen, men förhoppningsvis lägga upp lite spännande skönhetstips lite då och då. Tyck inte att jag är tråkigt, har bara tidsbrist och måste lägga den lilla energi jag har över på min familj och mig själv. Ta nu hand om er, så hörs vi snart. Eller hur. Fortsatt trevlig sommar.

7 kommentarer:

 1. Kommer butiken fortfarande vara öppen som vanligt eller kommer ni att ha sommarstängt något?

  SvaraRadera
 2. Ha en fin sommar tillsammans med din familj. Vi ses i augusti.kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör vi trogne följare. För jag lov och skicka en gåva till dig som tack för alla dina fina kommentarer och året som gått :) Skicka mig ett mail till: info@bodybazar.com Kram på dig med!

   Radera
 3. Hej Hanan! Alla behöver en paus, även du, superkreativa Hanan :)Vill önska dig en skön paus och hoppas att du hinner återhämta dig efter allt det fina förberedelsearbetet du gjort hittills. Och att du hinner göra något för dig själv och relaxa lite :)

  Jag väntar med nyfikenhet på lanseringen och önskar dig en superskön juli :)

  Massor med kramizar från Kasia

  SvaraRadera
 4. Hej! Varför har ni inte längre på postförskott?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kommer istället att erbjuda faktura. på 14 dagar för betalning. Vi tror att det är ett bättre sätt. Kunden får hem sin vara först och betalar sen. 0 kr fakturaavgift. Postförskott kostar idag 65 kr. Det tycker inte vi är kostnadseffektiv. Tack för din förståelse och hoppas du känner dig trygg av att handla med faktura.

   Radera