söndag 18 augusti 2013

Efter blod, svett & tårarDen nya Body Bazar gick i natt ut på nätverksserver i väntan på att bli live. Äntligen efter 6 månaders hårt arbete ska jag nu få presentera framtidens Bazzzzar. Det tar 24 timmar för en ny hemsida att blir Live. Kan därför inte säga när på dygnet ni kommer att kunna träda in i Bazzzaren. Det kan antingen ske tidigt på förmiddag eller sent på kvällen. I värsta fall natten till den 20 aug. Ok, don't be mad. Nu har jag gått och bytt lanseringsdatum ett antal gånger. Haha.  Håll utkik lite då och då, en del erbjudanden är det först till kvarn, så bli nu inte besvikna om ni inte hinner slå till på vissa produkter. REA uppdateringar kommer att ske under hela veckan, så ni lär säkert hinna fynda en hel del. Vänligen ha hänseende med stavfel och felformuleringar. Är medveten om att en del produktbeskrivningar behöver uppdateras. Men snälla uppfatta inte det som ansvarslöst, utan mest på grund av tidsbrist. Det kommer att åtgärdas så fort som möjligt. Under dagen kommer ingen kunna handla från gamla butiken..så ni vet. Här kommer några vanliga frågor värda att lyfta upp? Innan det,vill jag verkligen tacka alla kunder som stöttat och trott på oss, som trott på vår etiska affärskoncept och alla som har haft intresse för Bazaren. Ett stort tack till er för utan er hade vi inte kunnat realisera lanseringen av den här hemsida. 

Vad händer med mitt konto från gamla butiken?

Ni kommer behöva skapa ett nytt konto på den nya Bazaren, men det är väl bara kul, eller?

Body Bazar, när kan vi betala med Faktura?

Vi har valt att inte erbjuda faktura. Varför, jo helt enkelt för att våra kunder inte ska ta några risker. Betalning med faktura och delbetalningar kan utsätta folk för betalningsanmärkningar, kronfogden, inkassokrav, räntepålägg eller liknande lurenderier. Onödigt tycker vi! Sånt kan drabba vissa ( inte alla givetvis) när man överlåter fakturering i händer på stora faktura företag. Tanken är att Body Bazar ska vara så etiskt som möjligt. Det sägs att faktura utgör 50 % av alla köp som sker inom ehandel. Men det skiter jag i.  Varför inte göra det Enkelt. Direkt CASH betalning och tillit. Lita 100 % på oss att ni kommer få varan.

Vad har hänt med sociala hållbarhetsplaner, fattigdomsbekämningsprojekt och drömmar!?

Det kommer, det kommer...Just keep calm & follow me.

När kommer nyhetsbrevet, vi har väntat snart 1 år?

Ska bara designa fram en flashig nyhetsbrevsmall och sen köra järnet. Lovar att inte trakassera er med nyhetsbrev. Utan tanken med nyhetsbrev är att skapa mervärde för kunder i form av VIP erbjudanden, skönhetstips etc. Det kommer skickas ut typ 1 ggn i veckan. Inte mer. We hate spaming!.

När ska jag kunna spåra mitt paket, nästa år eller?

Möjlighet att spåra paket kommer snart. Så har tålamod!.  Just nu skickas allt på Postens gröna påsar, leveransen har hittills fungerat mycket smidigt och paketet brukar för det mesta vara framme dagen efter. Det händer i sällsynta fall att någon inte har fått sin vara, de mailar eller ringer och jag brukar då omgående skicka ut ett nytt med GRATIS frakt. 100 % Trust!!Några nöjda kunder där ute, vad säger ni?

Hur ska jag lita på att få min vara? 

BODY BAZAR är nu Certifierad enligt certifierad e-handel, Wohoo, ännu mer trust och TRYGGHET ska ju givetvis alla som besöker THE BODY BAZAR känna.

Kl. är nu 04.15 mina vänner och jag har inte fått ordentligt med sömn på flera veckor nu eller egentligen månader. Saknar verkligen att få blogga igen. Det kommer, men inte här. Utan i en annan plattform. MEN först behöver jag återhämta mig.

Kommentera,  jag svarar mer än gärna.

Förresten vad tycker ni om den nya slogan: BODY BAZAR - BACK TO BASICS ?
Eller ska jag byta tillbaka Exotic skincare? 

31 kommentarer:

 1. Hej Hanan! Jag har precis handlat :)

  DET SER FANTASTISKT UT!!!! ÖVER FÖRVÄNTAN!!!

  Grattis Hanan! Och grattis till oss alla som älskar Body Bazar :)

  SvaraRadera
 2. Eller rättare sagt, det ser ut som förväntat alltså unikt, fräscht och exotic!

  Angående slogan "Back to basics" ¨så är denna också mycket passande, men "Exotic skincare" känns nog snäppet bättre, kan nog vara mer tydligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kasia, Super kul och få höra att du är ett stort fan. Ska utveckla en bonussystem för er fina. Vänta bara :)

   Radera
  2. Jag förstår precis vad du menar. Tusen tack för tipset. Då blir det Exotic..någonting. ingen aning vad. Får dra igång en tävling snart.

   Radera
  3. Är glad att du blev glad :) hoppas du fick mitt sms också :)

   Det är säkert en del att göra men hoppas att du kan återhämta dig lite nu efter allt det stora jobbet efter dig. Lycka till Hanan!

   Radera
  4. Hej igen Kasia, Ja jag fick ditt sms. Det uppkattades mycket :))

   Radera
 3. waaw wooow weiiiii hurraaa så kan jag uttrycka glädjen efter att jag besökt din hemsida

  SvaraRadera
 4. Kanon, alltsammans! Snygg sida o bra slogan!! Dock, vart har konjac svamparna tagit vägen. Klarar mig inte utan!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, de finns i lagret. ska ordna så att de läggs upp. Mycket snart.Tack!

   Radera
  2. Toppen! Lycka Till med Allt!:D

   Radera
  3. När sidan öppnas igen, vad god och kontrollera om konjakarna syns för dig. Tack!

   Radera
 5. Hej,

  Jag kan inte komma in till hemsidan. Det kommer bara Body Bazar loggan med lite text om naturliga produkter och info om facebook sidan. Går inte heller att klicka någonstans........

  SvaraRadera
  Svar
  1. tror att det måste fattas nån plug-in hos dig (flashplayer) eller något.
   det finns gratis att ladda ner hos adobe. Hoppas det kan hjälpa! //Nk

   Radera
  2. Har nu uppdaterat och laddat ner den senaste versionen, men kan ändå inte komma in

   Radera
  3. Vänta några timmar till eller imorgon om du inte ska vara uppe länge. Kan ta upp till 24 timmar från det att den publiceras. Publicerades runt 04.00 i natt. Vänta till imorgon så kommer du säkert in :)

   Radera
  4. Jag har uppdaterat allt jag kan göra, samt testat från olika datorer/webläsare. Och kommer ändå inte in :(

   Radera
 6. Exotic oriental magic :) vad tycks

  Hanan du är superduktig.sidan är utöver det vanliga.
  Din fan forever ;)

  SvaraRadera
 7. Å vad spännande! Hade ingen aning då jag inte varit aktiv här på ett tag, och så idag tänkte jag att nu MÅSTE jag bara köpa "det där jag tänkt på så länge" och så får jag se detta :) Vad roligt! Ska bli sååå kul att se! Kram!

  SvaraRadera
 8. Såg att många redan sett sidan. Men även att någon ovan inte lyckas komma in på den. Vi har nu testat och kan inte heller komma in på den från någon av våra datorer trots att vi har flash.....(även en datakunning sambo...) Vad beror detta på? Vill ju kunna shoppa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Karin, för ännu en Body Bazar fan. Det tar max 24 h för en ny sida att bli live. För det är ju inte så att vi bara har bytt design, vi har även bytt hela ehanelsplattform. Sidan gick ut på nätverksserver kl. 04.00 19 april efter 24/h ska den garanterat gå live överallt geografiskt världen över. Om det finns någon som inte kan logga in imorgon så kan det handla om att man måste ta bort något som heter Cache på datorn. Det kan jag guida er med i så fall. :) Tack för att ni verkligen försöker engagera er.

   Radera
  2. Vi jobbar med att lösa problemet. Imorgon 21 aug. är det löst! :)

   Radera
 9. Jag har försökt komma in på den nya sidan sen igår men lyckas inte komma in. Det kommer bara upp den lilla rutan med facebook o det. Sen läste jag detta med Cache och har tagit bort det men sidan funkar ändå inte. Jag vill kunna komma in och handla lite innan saker tar slut. Så hur ska jag göra för att komma in?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer, håll ut. Hur snabbt besökarna är riktade till de nya namnservrarna beror på deras fysiska plats, Internetleverantör och lite tur, det är inte något Body Bazar har kontroll över eller kan påverka. När detta sk. "Propagation" är klar, kommer din sida att visas på vår server och din e-postadress kommer att vara fullt fungerande. Ja, tyvärr har vissa redan fått tillgång till butiken. Lite orättvist. Men jag ordnar något bra erbjudande för dig om nu det du vill ha skulle ta slut.

   Radera
 10. Jag har samma problem, kan inte komma in på hemsidan och har uppdaterat. Får samma ruta med facebook sida.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håll ut lite till, kika igen senare ikväll!

   Radera
 11. Sidan är så överbelastad och jag kunde inta beställa någonting. ska försöka senare. hoppas att det blir några produkter kvar till mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sani, fina Sani. Det kommer vara produkter kvar till dig ska du få se :)) Kika igen senare ikväll. jag är nästan övertygad med att sidan kommer att vara helt klart.

   Radera
 12. Jag kan fortfarande inte komma in på hemsidan, det står att sidan är stängd för underhåll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kika igen senare ikväll. Nästan övertygad om den kommer vara live då :)

   Radera
 13. Snygg hemsida, och back to basic var ju en jättebra slogan! :D
  Kram

  SvaraRadera