måndag 12 augusti 2013

Ny datum för invigning


Jag måste tyvärr meddela att hemsidan inte kommer att lanseras enligt planerna, 12 augusti.  Den tekniska biten behöver mer tid. Det har inte varit enkelt att förutspå. Ny datum för lansering av nya Body Bazar hemsidan, blir istället den 19 augusti.  Hoppas ni har förståelse!!! Vi jobbar verkligen på fullaste allvar för representera oss själva som en marknadens mest unika affärsidé inom naturkosmetik. Missa nu inte invigningserbjudande. Det blir massor av gött gött!

Jag har saknat att blogga, men tiden är verkligen knapp. Återkommer. Mig slipper ni inte så enkelt. Love u all. Hey, glöm inte att jag är mer aktiv på instagram.3 kommentarer:

  1. Måste berätta att olivtvålen från shoppen är jätte bra att städa badrummet med! Jag har tvålen i en behållare och då och då samlas det vatten på botten av behållaren blandat med tvål, istället för att hälla ut det så häller jag det på en skrubbsvamp som man städar med och skrubbar badkaret och handfatet, tar effektivt bort smuts och kalk!

    SvaraRadera
  2. Vill önska lycka till med nya hemsidan och berätta att jag väntar på denna med stor spänning och nyfikenhet och glädje :)

    SvaraRadera
  3. spännande väntar förväntansfull hihi

    SvaraRadera