onsdag 7 augusti 2013

I'm back on track!

Nu börjar jobbet igen på allvar. Barnen och maken har rest iväg och jag kan nu fokusera mer på att kommunicera utåt. Bloggen fortsätter att ta ett uppehåll. Det här är en gratis blogg, vilket innebär att det inte alls ger bra träffar på google och många relevanta besökare missar att hitta hit.  En ny bloggdomän är på gång. Under tiden kan ni följa Body Bazar på Instagram. Där uppdaterar jag med skönhetstips, sköna videos och healthy lifestyle.

Missa nu inte lanseringen av den nya hemsidan den 12 augusti. Känner mig riktigt tjatig, men måste påminna. Jag kommer behöva er feedback, hoppas ni kan ställa upp. Ha det nu bra. Miss you all fans!!!


10 kommentarer:

 1. Åh vad roligt med nytt inlägg trots att du har mycket på gång! Ser riktigt fram emot nylanseringen på måndag - det ska du veta :)

  Ha en fortsatt skön sommar!

  SvaraRadera
 2. Hej! Undrar när man kan betala mot faktura? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till Anonym. Jag gick med Klarna Faktura för några veckor sedan. Betalade hela startavgiften på 3500 kr och ångrande mig strax efter att jag upptäckte att många Klarna kunder var missnöjda. Trots att jag ångrade fick jag inte ett öre tillbaka eftersom företag saknar ångersrätt. Företag som mig drabbas inte av dessa avgiter, men däremot finns risk att mina beloved ones (kunder) gör det. Därför har jag valt att inte köra Klarna eller något annat företag som jobbar med fakturor. Trots att många stora företag anlitar dessa blir det endast Cash betalning på Body Bazar. Fördelar: Inga räntor och inga dolda faktura avgifter, ingen påminnelseavgift, ingen inkasso och ingen kronofogden för den delen. Att handla cash gynnar båda partner.

   Läs här http://www.rejta.se/omdome/703392/klarna

   Radera
  2. Oj, har inte vetat att så många kunder ej varit nöjd med Klarna. Själv har jag handlat flertalet gånger med Klarna faktura i de eko butiker jag brukar handla ifrån och det var aldrig några problem för min del.

   Men det finns en bra tanke med att betala direkt - man slipper ränteavgifter och riskerar ej att samla på sig skuld. Men, måste erkänna, att det är skönt att handla på faktura vid exv. speciella erbjudanden/rea när man inte har pengar då men vill ändå ta del av erbjudandet. Men som sagt mynt har ju 2 sidor :)

   Radera
  3. Tycker också det är syn att inte kunna starta den tjänsten och göra det enklare för dig, men som sagt. Även om det finns många skötsamma kunder (som du Kasia), finns det lika många andra som slarvar med att betala, glömmer, eller reser på semester eller av andra privata omständigheter inte kan betala i tid, plötsligt hamnar i skulder. Sök på Klarna Rejta. och se vilka omdömen de får. Förstår dock inte hur de kan ha ett sånt förtroende runt om i landet. Alla skryter om Klarna. när det finns mängder av missnöjda kunder. Jag förlorar inget om jag går med deras tjänst. Klarna tar hela risken. Men som sagt...jag tänker på helheten och det etiska bakom ett företag. Hör av dig om du har några andra önskemål.

   Radera
 3. Tack för svar! :) nu ska bara lära mig hur jag handlar med Cash ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lätt som en plätt! du betalar med din visa säkert via payson eller paypal. De tar ut en avgift, den betalar jag! tveka inte att maila mig om du har fler frågor!

   Radera
 4. Vad spännande kan ej vänta för jag vet att det kommer bli bättre än väntat.

  SvaraRadera