fredag 23 augusti 2013

Och den som väntar på något gott...

Body Bazar LIVE On Screen NOW. Skulle vara jätte kul och höra era kommentarer =)

Trevlig helg.

8 kommentarer:

  1. Hej. Jag såg på er hemsida att ni skrev om pormaskar och undrar om ni har tips på produkter som fungerar mot just envisa pormaskar? Har inga som helst problem med acne och kan ha väldigt torr hud men det är just porerna som är det stora problemet. Tack. Mycket fin hemsida, trevlig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på dig. Ja det där var en dermalogisk bra fråga. hm, jag är inte utbildad på den fronten. Men jag känner till mina produkter väldigt bra och vet vad de gör för mina kunder. Tänkte tipsa om att röda mask lera som kan vara mycket bra emot att dra ut orenheter från huden. Har du provat African Black soap? Väldigt effektivt och djuprengörande. Använd gärna Eliah Sahils mask en gång i veckan - Masker kan vara ett under mot orenheter. Denna torkar inte ut lika mycket som ghassoul. Återfukta gärna huden mot bra olja . Ja olja, med rätt olja får du en strålande vacker hud. Arganolja är super, men brukar inte rekommendera om man har torr hud. Däremot kaktus olja...den är exklusivare. lätt och perfekt om man har mycket torr hud. Sen mot allt annat hudbekymmer, Drick mycket, sov gott, stressa mindre och ät sunt!

      Radera
  2. Wow vad fin hemsidan blev! Ser proffsigt ut! :)

    SvaraRadera
  3. Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
    Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.

    SvaraRadera