onsdag 11 september 2013

Vart tog BODY BAZAR bloggen vägen?

Jag är mitt uppe i en expansionsfas och har därför prioriterat ner bloggen ett litet tag. Men ni ska veta att jag snart är tillbaka med massor av spännande inlägg. För er som är nyfikna, finns jag aktiv på Instagram och facebook. Just Follow!

Har ni saknat bloggen btw? 


To be healthy, is a lifestyle!




10 kommentarer:

  1. Det är klart vi saknar bloggen, i alla fall jag :)

    SvaraRadera
  2. Saknat bloggen väldigt mycket!!!!!

    SvaraRadera
  3. Hej, saknar dina inspirerande tränings- oh kosttips faktiskt. Skulle oxå vilja önska ett inlägg om ljus, vad är soyaljus bra för? Och från vilken ålder kan man färga ungdomar/barn med hårfärgen som finns i din webshopp?
    Tack på förhand.

    SvaraRadera
  4. Din blogg är väldigt saknad!

    SvaraRadera
  5. Lovar att jag kommer tillbaka stonger than ever! Ps. Ska ha det i åtanke och dina önskemål, ska se till att skriva om det en vacker dag, snart. Så mycket pusselbitar som behöver redas ut. Saknar er också. Ses snart.

    SvaraRadera
  6. Den där muslii ser så tilldragande ut ...gott gott

    SvaraRadera
  7. Ja du är väldigt saknad, kom tillbaka snart!

    SvaraRadera
  8. Kom tillbaka soon..Looks smaskiga förresten , mycket frisk !

    SvaraRadera
  9. Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
    Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.

    SvaraRadera