måndag 21 oktober 2013

Välkommen till nya Body Bazar Bloggen!

Long time No see!!!

Här är jag och kämpar på med barnen, familjen, kaotiska hushållet och så Body Bazar. Mitt LIV som entreprenör och småbarnsmamma går i berg- och dalbanor. Massor med drama då alltså! Idag får jag lov och presentera framtidens Bazarens nya Blogg plattform - The revolution of green beauty - the queen of green beauty.ehhh..hahaha Eller not!  Nu har jag redan hunnit smygblogga i förväg. Bli inte arga nu. Ville inte att bloggen skulle kännas tom när jag bjuder in er. Mer personliga inlägg kommer, Lovar!!! kommentera gärna det här inlägget, så vet jag att ni är med tråden. Kom med önskemål: Vad vill ni att jag ska blogga om..lägga fokus på!

BODY BAZAR har flyttat till:
blog.bodybazar.com - Välkommen!






4 kommentarer:

  1. Skriv gärna om dina skönhetstips, tips från Marocko och från andra länder, recept på nyttig mat och smoothies, info om olika ingredienser, viktig forskning kring naturlig vs. Konventionell, dina kunskaper erfarenheter, nya produkter.

    Jag är med.

    SvaraRadera
  2. Kul! Jag ska ta och ändra länken på min blogglista =)

    SvaraRadera
  3. En bra skriven blogg!
    resand.blogg.se

    SvaraRadera
  4. Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
    Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.

    SvaraRadera